Shopping vodič

Hit sezone je bijelo pletivo: Pronašli smo deset modela koje možete nositi na gotovo sve kombinacije

Neke stvari su (dugo)vječne, a jedna od njih posljednjih su nekoliko sezona džemperi, kardigani, veste, dolčevite i prsluci u bijeloj boji. Kako bismo vam olakšali potragu za komadom koji želite u svom ormaru, pripremili smo vam izbor trenutno najtraženijih komada u domaćim trgovinama.

Bez obzira na to volite li pratiti trendove ili, pak, radije birate komade u kojima se osjećate ugodno - ovaj bi vam se trenutni modni hit mogao svidjeti. Riječ je, kako smo već spomenuli, o pletivu. Osim što je period godine kad rado posežemo za toplijim komadima iz ormara, onaj u bijeloj boji, osim što će vas ugrijati, može osvježiti vaš zimski stajling.

Stoga su mnogi brendovi u aktualne kolekcije uvrstili bijele džempere, kardigane, veste, dolčevite, prsluke, tunike i haljine. Za kojim god od tih komada posegnuli, nećete pogriješiti. A najbolje je što su nosivi gotovo na sve kombinacije.

Bijela se, već znate, odlično spaja sa svim drugim bojama, a zaista upečatljiva može biti ako ste snalažljivi u kombiniranju nijansi. Stoga, ako još nemate bijelu pleteninu u ormaru, možda je vrijeme da je nabavite. Donosimo vam nekoliko prijedloga iz aktualnih kolekcija koje možete spajati gotovo sa svime što inače nosite.

MOHITO

Džemper s ukrasnim pletivom, 229,90 KN

image
PRESS

Dostupan u sivoj i crvenoj boji

Nosite ga na tajice ili debele najlonke te kaubojke. Jednako dobra ideja je duga suknja A kroja ili, pak, mini suknja (kao na fotografiji) uz visoke čizme debljeg đona.


RESERVED

Dolčevita ležerna dizajna, 229,90 KN

image
PRESS

Dostupna u bež, svijetlo plavoj i sivoj boji.

Ova dolčevita odlična je za poslovni look - uz olovka hlače ili suknju ispod koljena složit ćete dobitnu kombinaciju. Poseban utisak postići ćete remenom preko pasa.


MASSIMO DUTTI

Pulover s visokim ovratnikom i uzorkom pletenica, 749 KN

image
PRESS

Bilo da želite postići ležeran ili ozbiljniji look ovaj pulover širokog kroja to će vam osigurati. Za ovaj prvi odaberite uske traperice tamnog denima, a za potonji hlače od viskoze koje lijepo padaju uz nogu.


ZARA

Pleteni pulover s visokim ovratnikom i tri-četvrt rukavima, 149,90 KN

image
PRESS

Dostupan u crnoj, sivoj, kraljevsko plavoj i boji devine dlake

Ovo je jedan od onih komada koje sasvim sigurno želite u ormaru jer pristaju uz sve - hlače i suknje svih modela i materijala. Također, svakako je jedan od modela koji možete nositi ispod sakoa u hladnijim danima.


MANGO

Pletena dolčevita širokog kroja s većim ovratnikom, 249,90 KN

image
PRESS

Ova topla vesta visokog ovratnika pristaje visokim ženama te je možete nositi uz hlače i suknje. Ležerniji look postići ćete ako je pustite da prirodno pada, a želite li postići sofisticiraniji look, prednji dio veste zavucite u suknju, odnosno hlače ili, pak, posegnite za opasačem.


H&M

Pletena haljina s povišenim ovratnikom i uzorkom pletenica, 39,99 eura

image
PRESS

Sve što vam je potrebno da nosite ovu haljinu jesu tajice ili debele najlonke te tople čizme. Hoće li biti na petu, s debelim đonom ili klasičan model - ovisi o vama.


MAX MARA

Vunena vesta povišenog ovratnika s resicama i uzorkom širokih pletenica, 249 eura

image
PRESS

Ova vesta toliko je posebna zbog svojih detalja da je treba nositi uz jednostavne komade. Zbog kroja, bolje ju je nositi na hlače, nego na suknju.

SiNSAY

Džemper s ovratnikom, 139,90 KN

image
PRESS

Kratka vesta s ukrasnim ovratnikom dobar je izbor za večernji izlazak, ali i za elegantniji poslovni look. Nosite je uz hlače od odijela u kontrastnoj crnoj, tamno plavoj, smeđoj ili bordo boji. Iako, to ne znači da neće dobro izgledati i ispod haljine bez rukava s lađa ovratnikom.


GUESS

Tunika prljavo bijele boje s povišenim ovratnikom pletenicama, na sniženju 587,48 kn

image
PRESS

Dostupna u bež i crnoj boji

Ove sezone osobito su popularne pulover haljine koje možete kombinirati na guste najlonke, tajice pa čak i traperice kao oversize pulover.


BENETTON

Kratki vuneni pleteni prsluk, 449 KN

image
PRESS

Pulover kakav je ovaj možete nositi na omiljenu haljinu s uzorkom, ali i na košulju jarke boje.

Linker
07. travanj 2024 12:42