Julian Daynov
 Getty Images
Stilski sud

Hot ili not? Neuobičajen spoj na trendi muškarcu našao se pod povećalom naših modnih stručnjakinja

Trendseter Julian Daynov nije tipičan frajer, barem ne u modnom smislu jer se ne ustručava biti drugačiji, svoj. Domaćim stilisticama dali smo zadatak da prokomentiraju njegov stil.

Julian Daynov, 'lovac' na trendove i kupac za najpoznatije svjetske robne kuće, obožava eklektične odjevne kombinacije. Je li i ovom prilikom uspio ili ne, presudile su tri domaće stilistice.

BERLIN, GERMANY - JULY 22: Trend scout Julian Daynov, wearing a beige cap by Jacquemus, a white t-shirt by Jil Sander, a blue printed shirt by Jacquemus, black pants by Joseph, white sneakers by Superga, a mini chain bag by Jacquemus and a green padded cassette bag by Bottega Veneta during a street style shooting on July 22, 2020 in Berlin, Germany. (Photo by Streetstyleograph/Getty Images)
Getty Images
Julian Daynov

Ivana Pavić

ljubljana 18.06.2019
Primark ducan CityPark Ljubljana
foto vedran peteh
vedran peteh
Ivana Pavić

Da se razumijemo, malo bi se koji frajer usudio obući ovakvu kombinaciju. On nosi dizajnerske komade, no to ne znači da nemam zamjerke. Smetaju mi neproporcionalnost siluete i neujednačen kolorit. Crne hlače definitivno su ‘preteške’, a skladnost narušava i njihova dužina. Umjesto male, bolje bi pristajala torba XXL veličine i nježnijeg kolorita.

Barbara Repe

Barbara Repe

Od ribičkog šešira na glavi do bijelih platnenih tenisica na stopalima, ovaj je stajling hommage trendovima prošlog desetljeća. Uvijek navijam za kreativnost i istraživanje te koketiranje s različitim stilovima, no ponekad je manje više te bi kombinacija bolje došla do izražaja da je Julian bio manje fokusiran na hit komade, a više na inovativnost i individualnost.

Iva Gradišer

zagreb 02.06.2020
Djevojke i bicikli
Iva Gradiser, vladimira spindler, iva ruszkowski
foto vedran peteh
vedran peteh
Iva Gradišer

Pobornica sam eklektičnog kombiniranja odjeće, ali za nijansu ‘ mirnijeg’ od Julianove dosljednosti u spajanju nespojivog. Kožnate hlače nisu najudobniji izbor za ljetne dane, kombinacija bi bila jednako zanimljiva sa svijetlim trapericama istog kroja. Sviđa mi se slojeviti spoj majice s tričetvrt rukavima i košulje.

Čitajte i:

Oprez: zaustavljaju dah! Minicu zamijenite kratkim hlačama od finog materijala

Usklađeni ili ne? Modni izričaj slavnog para našao se pod oštrim sudom petorice domaćih dizajnera

Modna pobjeda ili poraz? Neobičnom spoju 'nespojivih' uzoraka presudilo je četvero domaćih dizajnera

Stilski sud | Troje domaćih dizajnera u ulozi modnih kritičara stajlinga slavne ruske manekenke

Linker
15. travanj 2024 15:28