Matic Borković
Nosi mi se žuta boja

Hrabro i seksi: Moćna modna kombinacija Joline supruge Ane

Iako je modni dizajneri većinom izbjegavaju u svojim kolekcijama pa često bude podzastupljena, ove je sezone žuta nijansa itekako bila poželjna - a to zna i Splićanka Ana Čagalj.

Popularni splitski glazbenik Joško Čagalj Jole pravi je sretnik jer uz sebe ima suprugu koja modu ima u malom prstu. Majka triju djevojčica osim po dobroj liniji, poznata je po svojim stajliš modnim odabirima za društvena događanja pa nimalo ne čudi da je za otvorenje jedne od najslavnijih svjetskih jedriličarskih regata International Regatta Croatia u Splitu odabrala još jednu hrabru kombinaciju.

Naime, Ana Čagalj je odjenula mini haljinu limun žute boje s dubokim izrezom. S obzirom na vrlo izazovnu kreaciju - u kojoj se dekolte našao u prvom planu - Splićanka je izostavila bilo kakav nakit i odlučila se poigrati modnim dodacima. Iako smeđe gležnjače s otvorenim prstima nisu dolazile do izražaja, plava torbica sa zlatnim detaljima začinila je cijelu kombinaciju.

Matic Borković

Ona zna da nema bolje ljetne kombinacije od one koja podsjeti na sunce i more. Žutu je najlakše kombinirati s crnom, bijelom, bež i sivom nijansom te komplementarnom ljubičastom, ali u spoju s plavom dobivamo pravu moćnu kombinaciju tih primarnih boja koje će uvijek podsjećati na dugo toplo ljeto.

Linker
19. travanj 2024 00:01