Nova Amaranthine kolekcija

I lijepe i korisne: Zaljubile smo se u narukvice i ogrlice koje pričaju o našim osjećajima i karakteru

Dozvolite si istraživati značenje i simboliku kristala poludragog kamenja, energiju koju nose i blagodati koje mogu unijeti u vaš život.

Svim ljubiteljima unikatnog mladenačkog izgleda posebne estetike, koja se nikako ne može nazvati “mainstreamom”, poznati brend nakita Amaranthine ovo je predblagdansko vrijeme odlučio dodatno uljepšati novom kolekcijom, u kojoj zasigurno možete pronaći savršen dar za sebe ili nekog posebnog. Riječ je o divnom spoju ljubavi prema kristalima, boemskog šika i modernih narukvica prijateljstva, ručno izrađenih od najkvalitetnijih materijala.

Uz već kultne narukvice koje odlično funkcioniraju pojedinačno, mogu se međusobno kombinirati, ali i u eklektičnom duhu kombinirati sa skupocjenim komadima, ili starinskim nakitom uz koji smo emotivno vezani, naslijeđenim od svoje bake ili none, ovog puta Amaranthine nas je iznenadio i ogrlicama.

image
DENIS BUTORAC

Nova kolekcija Amaranthine narukvica i ogrlica savršen je dodatak najljepšem dobu u godini. Božić i Nova godina vrijeme su svjetla, sjaja, veselja i nade.

Fasetirani poludragi kamenčići lapis lazulija, granata, crnog spinela i labradorita hvataju i reflektiraju svjetlo sa svakim pokretom pa ova Amaranthine kolekcija stavlja u fokus same kristale, njihovu ljepotu i svjetlucanje kao rezultat specifične obrade.

image
DENIS BUTORAC

Pri tom kristali koji čine ovu kolekciju nisu izabrani slučajno - svi su vezani uz sezonu u koju ulazimo. Dozvolite si istraživati značenje i simboliku kristala poludragog kamenja, energiju koju nose i blagodati koje mogu unijeti u vaš život. Otkrijte specifične kristale koji vas podržavaju, koji odgovaraju uz vaš horoskopski znak ili mjesec rođenja, ali i one koji odražavaju ili podržavaju vaše raspoloženje...

image
DENIS BUTORAC

Nakit je protkan srebrnim elementima i poludragim kamenjem spojenim satenskim trakicama i ručno pletenim čvorićima, sve zajedno završeno unikatnom srebrnom kopčom.

Svjetlucanje fasetiranog poludragog kamenja nanizanog između ručno rađenih čvorova daju svakom komadu iz ove kolekcije jedinstven izgled. Noseći Amaranthine, nosite malo umjetničko djelo na vašoj ruci ili oko vrata.

image
DENIS BUTORAC

Kolekcija se uskoro proširuje sa novim vrstama poludragog kamenja u istom dizajnu, o čemu je riječ, zasad je iznenađenje, a kolekciju iščekujemo s neskrivenim oduševljenjem.

Linker
18. travanj 2024 05:50