Maja Cvjetković/Instagram
TREND KOJI SVI NOSE

I poznate Hrvatice obožavaju ove hit gležnjače: Donosimo šest odličnih modela

Hit komadi koju su ove jeseni osvojili ulice New Yorka, Milana i Pariza stigli su i na zagrebačke ulice: poznate Hrvatice ne odvajaju se od gležnjača kakve nose i svjetske zvijezde.

Baš kao i svake sezone i ove imamo svoje modne favorite: osim što nam je crvena hit boja, a motoristički look zahvaljujući kožnatim jaknama s brojnim remenima i zatvaračima postignete u tren oka, jedan od must have komada su gležnjače s remenčićima. Bez obzira na to krase li ih samo minimalno tri remena, ili, pak, su dodatno "začinjene" perlicama, zakovicama i prišivcima - to je model koji svi žele, a osvojio je i poznate Hrvatice.

Najprije se njima pohvalila kolumnistica Andrea Andrassy koja je bila ponosna na to što je uspjela naći par mnogo povoljniji od onih modne kuće Givenchy za kojima su poludjele svjetske zvijezde, mnogo dubljeg džepa. Nije ništa neobično da se high street trgovine inspiriraju komadima iz kolekcija luksuznih modnih brendova za koje treba izdvojiti i po nekoliko tisuća kuna, a poznata kolumnistica "ugrabila" je baš jedne takve.

Osim Andreje, sličan komad nose i voditeljica Mirna Maras Batinić te bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković. Mirna je svoj model kombinirala sa svijetlim trapericama, jednostavnom bijelom košuljom i kaputom koji je sezao do ispod koljena, dok ih je Maja, koja je postala prvi put majka u rujnu ove godine, uskladila s kožnatim, crnim komadima.

Spica / Zagreb 13.10.2017. / foto: Maja Jurovic / Maja Cvjtkovic i kcer Vita i prijateljica Matea
Maja Jurović

S obzirom na to da ih je lako kombinirati s različitim odjevnim predmetima još će neko vrijeme biti omiljeni komad koji je idealan i za suhe jesenske dane, ali i one kišne. Odlično stoje na bobmer jaknu, baloner, kožnatu jaknu, ali i elegantniji kaput, a detalji poput cvjetnog prišivka ili perlica "podignut" će svaku kombinaciju.

Asos, 81,99 €

Stradivarius, 489,90 kn

Topshop, 45 funti

Topshop, 89 funti

Zara, 599,90 kn

Zara, 549,90 kn

Linker
19. travanj 2024 22:22