Instagram
dvije krajnosti

Isabella Rakonić: Mini gornji i maksi donji dio Fendi badića za poglede

Fendi, Fendi, Fendi - zapjevala si je Isabella Rakonić na jednoj od najpopularnijih destinacija za odmor - plaži u Dubaiju. Čini se da doista obožava svoj kupaći kostim iz ove talijanske modne kuće, minijaturni s tankim vezicama, koji ističe njezine atribute, ali samo u gornjem dijelu, dok je donji dio zatvoren.

Modna i beauty blogerica Isabella Rakonić još je prije nekoliko dana uživala na proputovanju jugom Francuske - u odličnim se modnim kombinacijama fotografirala u Cannesu, Saint Tropezu, Bordeauxu... 'Francuska rivijera mi je ukrala dušu', napisala je pokraj jedne od fotografija.

Nekoliko dana kasnije već je bila u Dubaiju te sa svojih 256.000 pratitelja na Instagramu podijelila trenutak s plaže. Pozirala je u minijaturnom gornjem dijelu bikinija s potpisom Fendi, jednostavnom i efektnom modelu s monogramom. Online ga je vrlo teško nabaviti u redovnoj prodaji jer je rasprodan što govori da je riječ jednom od najtraženijih modela. Odlikuje ga bezvremenost, za razliku od modela koje Fendi izbaci po sezoni.

No, donji dio njezinog kupaćeg kostima bio je zatvoren i trendi visokog struka, te nas je vratila u šezdesete i izgledu dala prizvuk sofisticiranog glamura.

Fendi fendi fendi

A post shared by Isabella Rakonic (@isabellaeclaires) on

Cap d' Antibes

Linker
23. travanj 2024 09:54