Iva Leko / Instagram
UŽIVA NA MURTERU

Iva Leko u jednoj od ljepših haljina koje smo vidjeli ovog ljeta

Bivša manekenka Iva Leko na svojem je Instagram profilu privukla pozornost midi haljinom s cvjetnim uzorkom koja joj je stajala kao salivena.

U svijetloplavoj haljini obasipanoj ružama diplomirana je ekonomistica zaradila same komplimente, ali ne samo na račun upečatljive kreacije koju je kombinirala sa sandalama ukrašenim zakovicama. Naime, haljina high street brenda Zara dodatno je naglasila njezinu besprijekornu liniju za koju kaže da su zaslužni isključivo geni, ali neupitno je u formi i zbog stalnog trčkaranja za sinovima: petogodišnjim Carlosom i trogodišnjim Leonom.

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Diplomirana ekonomistica trenutačno sa sinovima uživa u odmoru na otoku Murteru, gdje ona i njezin suprug Jerko Leko imaju apartman, pa se svako toliko pohvali odličnim izgledom u kupaćim kostimima: niti ona nije odoljela hit crvenom jednodijelnom komadu koji ove godine svi žele, a i s dvodijelnim prati trendove jer nosi gaćice visokog struka.

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Ipak, u ljetnoj idili nedostaje njezin suprug, bivši nogometni reprezentativac Jerko Leko koji nije prisutan niti na jednoj od fotografija. Dapače, posljednju njihovu zajedničku fotografiju objavila je u listopadu prošle godine, a početkom ove se medijima proširila priča da je njihovom braku došao kraj. Par nije komentirao navode jer "zbog dobrobiti djece ne žele obiteljske prilike iznositi u medijima", ali čini se da je bivša manekenka skinula vjenčani prsten.

Linker
16. travanj 2024 06:58