Iva Todorić prava je vjesnica proljeća u 'bubblegum' ružičastoj kombinaciji.
 Davor Matota
Odvažnost u fokusu

Iva Todorić iznenadila: Malo kome bi palo na pamet spojiti ove dvije boje, ali ne i njoj

Boja koja će dominirati proljećem i ljetom, uz klasičnu plavu, pastelne nijanse i boju kadulje, bit će upravo ružičasta koju obožava i kći bivšeg poduzetnika Ivice Todorića. Njezina najnovija kombinacija privlačila je pažnju u centru Zagreba te se idealno uklopila uz mnogima trenutno omiljeno mjesto za fotografiranje.

Iako Ivu Todorić ne viđamo često u centru Zagreba, kada njime prošeće, malo tko je ne zamijeti. Outfiti kćeri bivšeg poduzetnika Ivice Todorića uvijek su upečatljivi i ističu se u mnoštvu, a Iva ne bježi ni od živih boja.

Prije nekoliko mjeseci pažnju na špici je plijenila žutim kaputom i električno-ružičastim modnim detaljima, a sada je kao prava vjesnica proljeća ponovno osvanula u ružičastom.

Kaput 'bubblegum' ružičaste nijanse dodatno je istaknula maramom u sličnoj nijansi koju je ležerno prebacila oko vrata, a ostatak outfita bio je doista neočekivan.

Spica / Zagreb 07.03.2020. / foto: Davor Matota / Iva Todoric
Davor Matota
Kaput Ive Todorić savršeno se uklopio uz proljetni 'hot spot' za fotografiranje.

Kožnate hlače i čizme boje kestena odlično su se spojile s ružičastim kaputom i maramom, a kao "točka na i" bila je torbica u prljavo-ružičastoj boji. Cijeli stajling bio je kao stvoren za fotografiranje na trenutno najprivlačnijem "hot spotu" u gradu ukrašenom ružama pa Iva nije mogla propustiti tu priliku.

Spica / Zagreb 07.03.2020. / foto: Davor Matota / Iva Todoric
Davor Matota
Iva Todorić prava je vjesnica proljeća u 'bubblegum' ružičastoj kombinaciji.

Ružičasta boja i ove će godine biti jedna od omiljenih uz, naravno, boju kadulje, klasičnu plavu te neizostavne pastelne nijanse ljubičaste i žute.

Ako ne znate kako kombinirati ovu hrabru nijansu, rješenje je jednostavno: nosite je uz plave odjevne predmete koji joj rade kontrast i time je dodatno ističu. U slučaju da ste malo hrabriji s modnim izričajem, isfurajte je uz žutu ili zelenu ili napravite "colorblock" efekt u spoju s crvenom.


Čitajte i:

Linker
12. travanj 2024 08:48