Iva Todorić
 Davor Matota
koji spoj!

Iva Todorić na špicu isfurala zvonoliki kaput i luksuznu torbicu od čije nam se cijene vrti u glavi

Kći posrnulog tajkuna Ivice Todorića prošetala je centrom Zagreba u upečatljivom outfitu u kojem su boje vodile glavnu riječ, no ipak glavna zvijezda je bila luksuzna torbica.

U kombinaciji dvije jarke boje centrom Zagreba je prošetala Iva Todorić (43) i outfitom se izdvojila iz mase. Dok većina bira tamne i prigušene boje za zimske dane, Iva je hrabro uskočila u jarko žutu i fuksija ružičastu boju i prohujala Cvjetnim trgom. Njezin dugi žuti kaput bio bi najupečatljiviji dio kombinacije da nije mini tote torbice poznatog francuskog brenda, također ružičaste boje koju si ne može priuštiti svatko.

Hermes torbe s godinama su postale statusni simbol luksuznog modnog dodatka, a njihova cijena se penje do vrtoglavih iznosa, pa najskuplji modeli dosežu cijenu veću od milijun kuna. U svojoj kolekciji velike modele Hermes torbi imaju zvijezde s A-liste poput Victorije Beckham, Jennifer Lopez i Kim Kardashian, koje u ormaru skrivaju desetke modela, a Victoria Beckham ih navodno ima stotinjak.

Spica / Zagreb 14.12.2019. / foto: Davor Matota / Iva Todoric
Davor Matota
Iva Todorić

Iva Todorić nosila je mini vintage model imena Kelly iz 1990-ih godina. Rađena je od kozje kože, a cijena ovakvih modela kreće se oko 300 tisuća kuna.

U zadnje vrijeme Iva je najčešće spominjana zbog prijateljstva s motivacijskom govornicom Anom Bučević. Zajedno su provele ljeto na Vortex krstarenju, a Todorić je kazala kako joj je to promijenilo život. Zajedno su partijale i na koncertu Lepe Brene koji se održao ovog mjeseca u zagrebačkoj Areni.

Spica / Zagreb 14.12.2019. / foto: Davor Matota / Iva Todoric
Davor Matota
Iva Todorić

Linker
22. travanj 2024 09:55