Foto: Bojan Zibar
plus ili minus?

Ivana Mišerić je bila elegantna u bijelom, samo je cipelama šokirala

Kričava boja cipela najbolje će doći do izražaja ako se nosi uz bijelo - baš je na tu kartu zaigrala Ivana Mišerić koju smo zatekli na zagrebačkom predstavljanju noviteta iz kozmetičkog svijeta.

'Neispavana sam, zaspala sam iza ponoći, a digla se prije pet ujutro', otkrila nam je Ivana Mišerić na beauty eventu u srcu Zagreba, a mi smo joj jedva povjerovali jer je izgledala besprijekorno i zračila zarazno dobrim raspoloženjem. Voditeljica se, naime, svako jutro budi rano jer već u šest sati na Otvorenom radiju preuzima šihtu. Primorana je navečer ići rano u krevet, no katkad se dogodi da ju vrijeme malo 'prevari' i tada cijeli idući dan vapi za odmorom.

Na druženju koje je organizirao kozmetički brend Max Factor kako bi proslavio uspjeh kampanje My Factor by Max Factor, Ivana Mišerić je pozornost plijenila odlilčnim make-upom, zanimljivom frizurom, ali i vitkom figurom koja je u uskom bijelom kompletiću došla do punog izražaja. Kratki topić otkrivao je zavidne trbušnjake, a uska pencil suknja koja je sezala do koljena pokazala da radi na svakom djeliću tijela. Ono u što se pak najviše gledalo su Ivanine ružičaste štiklice Loriblu koje je kupila u Zagrebu i koje obožava zbog detalja koji svima zapinje za oko - krzna. Upravo je zbog upadljivog kričavog modnog dodatka, koji je u ovoj kombinaciji djelovao vrlo sofisticirano, dobila brojne komplimente.

Foto: Bojan Zibar

Ivana Mišerić na tijelu ima sedam tetovaža u koje se doista mora gledati jer na zabavan način, umjesto nakita, upotpunjuju njezin modni i beauty izričaj. Kako je otkrila, na brojci sedam neće stati. 'Već sam odlučila da ovih dana idem na novu tetovažu. Ili dvije', povjerila nam je.

Loriblu
Loriblu, na sniženju 1.550 kuna
Loriblu

Na beauty događanju bile su još dvije poznate dame čiji modni ukus volimo: glumica Bojana Gregorić Vejzović i voditeljica Marijana Batinić:

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Linker
25. travanj 2024 13:44