MEGA / Mega Agency / Profimedia
ista kao majka

Iz bikinija na posao: 'Ružnim' cipelama koje nosi Kaia Gerber predviđamo veliku popularnost ovoga proljeća

Mlada manekenka odradila je mnoštvo kampanja za najpoznatija imena u svijetu mode, a tek joj je 18. Snimila je ovih dana još jednu, za poznatu francusku kuću, a u retro outfitima u kojima je zapažena na ulici, uočili smo obuću koju čim vrijeme zatopli nećemo moći izbjeći.

Prije nekoliko dana sunčala se u bikiniju na plaži, a sada se vratila poslovnim obvezama. Zaposlena kćer Cindy Crawford, 18-godišnja Kaia Gerber u Miamu je odradila snimanje nove kampanje za francusku kuću Louis Vuitton. U duhu 70-ih, retro look stoji joj kao saliven, od glave do pete, a kako bi sve bilo autentično, dio kampanje bio je i vintage Pontiac automobil.

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice izmijenila je nekoliko outfita, od mini haljine retro uzorka i naglašenih ramena pa do kombinacije mini crne suknje i crvene polo majice. Kratki bob frizeri su joj stilizirali kao zalizani look, čime je najavila još jedan beauty trend za kratku kosu u novoj godini. Šik outfiti s potpisom Louis Vuittona dijele jednu zajedničku stvar, odnosno modni dodatak, a to su glomazne mokasinke - ravne ili na debelu potpeticu koje ili volite ili ne možete podnijeti. Ipak, vjerujemo da će ovoga proljeća biti dio brojnih modnih kombinacija trendseterica, od poslovnih do street style kombinacija. Patkastog izgleda, nastavljaju vladavinu ružne estetike i granny stila koji se nametnuo u pravi modni trend.

Model Kaia Gerber looks happy as she poses with a classic car during a photoshoot in Miami.
13 Jan 2020, Image: 492593733, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

Model Kaia Gerber wears a red top and black skirt as she poses during a photoshoot in Miami.
13 Jan 2020, Image: 492581915, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

Uz mini suknje i haljine, ali i uz popularne bermude, za štih modnih 70-ih pobrinut će se mokasinke u proljetnim stajlinzima. Dok su proteklih godina mišljenja dijelile one s potpisom Guccija, osobito one s krznenim detaljima, francuski Louis Vuitton sada predlaže svoju viziju ove omražene obuće koje unatoč kritikama i dalje uživa popularnost trendseterica. Novi modeli dio su dizajnerskih kuća, ali i trgovina brze mode - u novim kolekcijama već ih imaju Zara, Uterqüe i Mango, kao povoljnija verzija skupocjenih dizajnerskih modela.

Louis Vuitton

Gucci (Net-a-Porter)

Chloe (Net-a-Porter)

Mango

Uterque

Zara

Zara

Linker
20. travanj 2024 04:54