Profimedia, AKM-GSI
ideja za van

Izgleda wow: Glumica izašla u puloveru i čizmama od bordo brušene kože - i to je sve!

Glumica Olivia Munn jedna je od onih koje redovito zauzimaju najbolja mjesta na top ljestvicama najljepših žena svijeta. Valja priznati da ima dobar modni ukus, što je pokazala još jednim zanimljivim iskorakom.

Olivia Munn, 38 godišnja zvijezda filma 'Ludi Božić u uredu' u kojem je glumila uz kolegicu Jennifer Aniston, u četvrtak navečer izašla je na humanitarno događanje u New Yorku. Bio je to još jedan njezin zapažen modni iskorak koji se pamti: naoko jednostavan sivi dolčevita-pulover sa zanimljivo utkanim detaljima u žutoj, plavoj, crvenoj i narančastoj boji, nosila je kao haljinu. Da ne bude baš nimalo samozatajna, pobrinula se čizmama preko koljena, od brušene kože i u fantastičnoj boje rubina. Dobar je dojam ostavljala i njezina mala pismo torbica u boji jednakoj onoj čizama, a baš je te nijanse bio i ruž na usnama ljepotice.

Pulover koji nosi glumica tek će stići u web shop modnog brenda Mandkhai, dizajnerice Mandkhai Jargalsaikhan koja je porijeklom iz Mongolije. Brend sa svakom hladnom sezonom oduševljava upravo odličnim puloverima, redovito od kašmira, ali im zato i cijena zna premašiti četiri tisuće kuna.

Beverly Hills, CA  - Olivia Munn attends the 1st Annual Cocktails For A Cause With Love Leo Rescue at Rolling Greens Los Angeles.

Pictured: Olivia Munn

BACKGRID USA 6 DECEMBER 2018, Image: 401100077, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Beverly Hills, CA  - Olivia Munn attends the 1st Annual Cocktails For A Cause With Love Leo Rescue at Rolling Greens Los Angeles.

Pictured: Olivia Munn

BACKGRID USA 6 DECEMBER 2018, Image: 401099181, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Tako je, primjerice, pulover u online dućanu ovog brenda pleten od 50 posto mongolskog kašmira i 50 posto merino vune.

Mandkhai.com

Cijena mu je 595 funti, odnosno gotovo 5000 kuna. No, mnoge trendseterice već čekaju kad će se u prodaji pojaviti baš pulover koji je upravo popularizirala Olivia Munn.

Linker
15. travanj 2024 20:29