Stoianov-ze / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Tko zna, zna

Iznenadilo nas je kako Reese Witherspoon nosi karirano sako: Odmah smo potražili komade na sniženju

Karirani sako bezvremenski je komad koji bi svaka žena trebala imati u ormaru jer je može spasiti u mnogim situaicjama kada ne zna što odjenuti. Obožava ga i glumica Reese Witherspoon koja

Poznata holivudska slatkica, Reese Witherspoon (43), svojim osmijehom oduvijek se izdvajala iz filmske kreme svojim velikim osmijehom, vedrinom i urođenom elegancijom. Svaki put kada se pojavi na crvenom tepihu, bilo na onim najvećim ili onim nešto manje važnim događajima, izgleda fantastično i rijetko kada griješi s odabirom stajlinga.

U privatnom životu Reese se drži onog poznatog pravila - manje je više i zato uvijek uspijeva izgledati odmjereno, sofisticirano i , naravno, trendi. Njezin stil mogli bismo opisati kao klasičan s ponekim modernim detaljem ili komadom u živoj boji, a ono što smo primijetili jest da obožava nositi sakoe u svim bojama, veličinama i uzorcima.

01/28/2020 EXCLUSIVE: Reese Witherspoon is pictured heading to a business meeting in Los Angeles. The 43 year old actress and entrepreneur wore a checkered blazer, white blouse, YSL belt, and black shoes., Image: 495320031, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U posljednjih nekoliko dana ne odvaja se od prošlosezonskog hita - kariranog sakoa koji će se na modnom vrhu zadržati i ove godine. Sako ili blejzer više nije dio samo poslovnih outfita već ga trendseterice, baš poput Reese, nose na svakodnevnoj bazi, kombinirajući ga s bezvremenskim komadima poput traperica i haljina. Isto tako, nije ovisan o određenom godišnjem dobu, već ga na ulicama i eventima viđamo i za hladnija i za toplija vremena.

Za sastanak u Los Angelesu, Reese je odabrala look koji uvijek pali - karirani sako, bijelu bluzu, traperice i oxfordice, a cijeli stajling podignula je klasičnim crnim remenom i kožnom torbom. Neizostavne su bile i crne mačkaste naočale koje glumica također često nosi. Iako vam se možda njezina kombinacija čini već viđenom, nikada ne izlazi iz mode upravo zbog bezvremenskih komada koji se uvijek iznova fantastično nadopunjuju.

Santa Monica, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Reese Witherspoon makes her way to a Santa Monica Studio and the mother of 3 looks stunning in her business getup.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 495483170, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stoianov-ze / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stoianov-ze / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drugog dana, malo je promijenila ploču. Ostala je vjerna jednostavnosti, ali modnu priču učinila je zanimljivom, odjenuvši čak dva modna hita koja osvajaju ormare fashionistica. U fokusu je bila narančasta pletena haljina, a sako je tu bio samo modni detalj. Uz balerinke, iste naočale i torbicu, Reese je izgledala vrlo simpatično. Čak je pazila da boja njezine boce za vodu kontrastira haljini i suptilno da looku još više živosti. Reese, evo ti jedna zaslužena modna petica!

Kako sniženja još uvijek traju, potražili smo nekoliko kariranih sakoa po povoljnim cijenama.

Linker
24. travanj 2024 05:39