Profimedia, Backgrid UK
U TOP NIJANSI

Jedan je model bikinija posebno popularan ove godine: Kendall i Rosie ne skidaju se iz njega

Jedan je bikini ovog ljeta posebno popularan, a iz njega ne izlaze niti poznate manekenke Kendall Jenner i Rosie Huntington-Whiteley koje je oduševio model u istoj nijansi.

Nijansa limoncella osobito je popularna ove sezone na plaži, a osvojila je i poznate dame i to na modelima kupaćeg kostima australskog brenda Fella. Još početkom godine ga je nosila manekenka Rosie Huntington-Whiteley, a od tada se neprekidno pojavljuje na modnom radaru te je njihov dvodijelni komad među posljednjima odabrala i manekenka Kendall Jenner. Ona je u svojem žutom bikiniju uživala na Mikonosu, a iako ih ima pregršt upravo su se za taj model zainteresirale trendseterice.

MYKONOS, GREECE  - Reality star Kendall Jenner throughly enjoying her holiday with good friend Fai Khaddra out in Mykonos. 

Kendall looked sexy wearing her yellow bikini taking a dip in the sea and frolicking on the golden sandy beach with friends.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 455974978, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRIA, GERMANY, ITALY, SWITZERLAND, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Rosie Huntington-Whiteley releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, SIPA USA

Bikini koji je osvojio ljetnu sezonu postao je popularan jer postoje različiti modeli u pregršt boja, što znači da nije problem naći oblik koji najbolje odgovara obliku tijela. Može se birati od topa na jedno rame, bralette stila pa sve do sportskog modela, a jednako širokim izbor imaju i kad su u pitanju gaćice. I dok su nekima "prejednostavni", poznate dame nisu im odoljele, a u velikom izboru odabrale su ih u hit nijansi limoncello, a nema savršenije od žute boje za ljetne dane.

Gornji dio JULIUS 836 kuna; donji dio MR SMITH 534 kune

Gornji dio CASANOVA 910 kuna; donji dio CASANOVA 534 kune

Linker
09. travanj 2024 19:45