BEZ GREŠKE

Jednostavan, a efektan stajling mlade mame: Iva Šarić zablistala na događanju u gradu

Na predstavljanju nove kolekcije IZIPIZI naočala, osim odličnih modela neizbježnog modnog dodatka, oduševio nas je jednostavan, a efektan stajling voditeljice i novinarke Ive Šarić koja je u travnju s Dinamovcem Brunom Petkovićem dobila prvo zajedničko dijete, sina Adriana.

Predstavljanje nove jesensko-zimske kolekcije za sezonu 2021/2022 koju IZIPIZI posvećuje istraživanju, iskoraku u novo, nepoznato, naziva – OUTER SPACE, privuklo je poznata lica domaće scene koje su svojim stajlinzima plijenile pažnju. Za oko nam je ipak najviše zapeo jednostavan, a efektni stajling popularne voditeljice i novinarke Ive Šarić.

Pun modni pogodak mlade mame

Uska crna dolčevita koja otkriva trbuh ističući zavidnu liniju mlade voditeljice koja je u travnju dobila treće dijete, u kombinaciji s crnim hlačama širokih nogavica bile su pun modni pogodak koji je dodatno naglasila zelena torbica trendi oblika mjeseca - model Bottega Veneta Mini Jodie kakav je još protekle sezone zavladao modnom scenom.

image
Iva Šarić na predstavljanju nove IZIPIZI kolekcije.
JOHN PAVLISH

Crne cipele s glomaznim potplatom Iva je sjajno uklopila u cijeli stajling, a svaki model naočala koji je isprobala pristajao joj je "kao saliven".

Čitajte i: Potpuna modna neovisnost: De Rigo Vision lansirao prvi ekskluzivan ženski brend naočala koje će vas osvojiti!

I druge dame koje su imale priliku prve isprobati novu kolekciju, pronašle su idealan model u skladu sa svojim modnim izričajem u radnom studiju Love, Ana koji je produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković na jedan dan pretvorila u IZIPIZI OUTER SPACE destinaciju.

image
Ana Tevšić Nauković sa suprugom Petrom.
JOHN PAVLISH

Istraživanje nepreglednih nebeskih staza, vođeno bezgraničnom znatiželjom i maštom, beskrajni je izvor nadahnuća i kreativnosti koju IZIPIZI toliko njeguje, a vodeći se time produkt dizajnerica je posebno za ovu prigodu osmislila, oslikala i dizajnirala radni prostor za predstavljanje najnovije kolekcije.

image
Dina Dončević.
JOHN PAVLISH
image
Manekenka Elena Dizdar.
JOHN PAVLISH
image
Bivša miss turizma Anita Dujić Broadfoot.
JOHN PAVLISH

Pogled na svijet kroz beskrajnu pozitivu

Poigravajući se svjetlom i bojama u živim nagibima koji oponašaju kretanje zvijezda, OUTER SPACE je kolekcija koja vrlo profinjeno i s ljubavlju odaje počast svijetlim i šarenim dimenzijama svemira i nudi beskrajno pozitivnu, nadahnutu viziju svijeta, nasmijanog i samopouzdanog, zadivljujućeg i fascinantnog.

image
IZIPIZI kolekcija jesen 2021/22 ima ponešto i za male i za velike!
JOHN PAVLISH
image
Nova kolekcija OUTER SPACE.
JOHN PAVLISH

Šest boja za male i velike

IZIPIZI OUTER SPACE kolekcija dostupna je u šest boja, za odrasle i djecu, a nazivi su, naravno inspirirani planetima, pa nas tako očekuju modeli Red Mars, Moonlight, Silver Moon, Blond Venus, Lucky Star i Jupiter.

  • Model Blond Venus, inspiriran Venerom, zvijezdom koju zorom vidimo u žutim, a u sumrak u purpurnim nijansama.
  • Svijetlo žuti okvir Blond Venus naočala oda je Veneri u zoru, a stakla ljubičaste nijanse kao da prizivaju Veneru u suton.
  • Model Red Mars, kako naziv i govori, bojom odaje priznanje poznatom Crvenom planetu.
  • Fascinantan, intrigantan i raskošan, njegova boja je inspiracija modela Red Mars, tamnocrvena, s nijansama u rasponu od mat do sjajne.
  • Model Moonlight, svijetao, tajanstven i magnetski, baš kao Mjesečeva svjetlost, a Silver Moon, srebrno bijela nijansa posuta srebrnim sjajem i lijepim prijelazom od mat do sjajnog na prednjoj strani naočala, dok model Jupiter, s okvirima u boji koje odražavaju boje Jupitera pa solarne leće prelaze od smeđe i zelene do narančaste.
  • Lucky Star inspiriran je cijelom galaksijom, poput malenog komadića svemira, a solarne leće nude gradijent od plave do zelene za odrasle i sive do plave za djecu.

U IZIPIZIJU su mislili i na najmlađe, pa je za njih dizajniran divan model, u kojem će „paziti da ne idu maleni ispod zvijezda“ a zove se Stardust.

Čitajte i: Aktualno i svevremenski: Pronađite svoje favorite u KLISAB unikatnoj jesenskoj kolekciji

Jedan od najtraženijih brendova u Hrvatskoj

Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj, što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto pa tako u IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Linker
16. travanj 2024 01:57