Matej Rebernišak
to može samo ona

Jelena Rozga iznenadila nevjerojatnom promjenom izgleda u jednom danu

Nakon gotovo tri godine pauze splitska glazbenica Jelena Rozga nastupala je u Zagrebu, a pritom je otvorila novo mjesto za izlaske i sve iznenadila totalnim obratom u stajlingu. Samo dan prije u druženju s novinarima Jelena je bila u uglađenom stajlingu, damskom kombinezonu i potpeticama, a na nastupu je došla u sasvim novom izdanju i sa sasvim novom frizurom.

Baš kao što je i obećala, Jelena Rozga izazvala je pravu euforiju u novom zagrebačkom hit mjestu za izlaske. Nezaboravan provod, uz bezvremenske Jelenine hitove bile su izvrstan mamac za mnoge njezine brojne obožavatelje. Za ovaj poseban nastup Jelena je plijenila pažnju svih u vamp izdanju kojeg potpisuje dizajner Juraj Zigman koji je surađivao s Nicki Minaj, Ritom Orom, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole, i drugim imenima svjetske estrade.

Matej Rebernišak

Matej Rebernišak

Za nastup je Jelena je nosila duge ekstenzije, a njezin vamp kostim zbog toga je još više došao do izražaja. Dan prije se družila s novinarima u drukčijem, damskom izdanju - kombinezonu i visokim potpeticama, a za nastup se pretvorila u 'alfa ženu'.

Matej Rebernišak

Mint club prostire se na 700 četvornih metara pomno dizajniranog prostora.

Matej Rebernišak

Matej Rebernišak

Linker
25. travanj 2024 07:44