HIT MODEL

Jelena Rozga ne skida se iz svojih omiljenih cipelica

Splitska pjevačica sinoć je trijumfirala na dodjeli nagrada u organizaciji Hrvatske diskografske udruge i Top.hr - njezin je album Moderna žena proglašen najprodavanijim u ovoj godini.

"Ovu nagradu posvećujem svojoj vjernoj publici koja je uvijek uz mene. Hvala vam." izjavila je pjevačica Jelena Rozga (40). Kao da je znala da će se naći u središtu pozornosti, za dodjelu glazbenih nagrada ponijela je čak tri različita outfita. Za crveni tepih odabrala je haljinu modnog dvojca Envy Room iz posljednje kolekcije, dok je nagradu za najprodavaniji album u 2017. primila u haljini midi dužine s čipkanim detaljima istog modnog dvojca.

Zagreb, 121217. 
Kaptol Boutique Cinema.
Dodjela godisnjih priznanja Hrvatske diskografske udruge. 
Na fotografiji: Jelena Rozga, Neda Ukraden.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media
Jelena Rozga i Neda Ukraden na dodjeli godišnjih priznanja Hrvatske diskografske udruge

Za tulum poslije službenog djela večeri zasjala je u punom sjaju, u haljini dizajnera Ivana Alduka prekrivenoj šljokicama. No, osim upečatljivih kreacija hrvatskih dizajnera, pažnju je privlačio i jedan modni detalj. Naime, Splićanka se nije skidala iz svojih sandalica s mašnom, koje nose potpis francuske kuće Saint Laurent, a osim što u njima šeće po crvenom tepihu, u svojem omiljenom paru čak i nastupa.

Net-a-Porter
Srebrne cipele Saint Laurent Jane Bow rasprodane su na online dućanu Net-a-Porter

Radi se o modelu Jane, koji je omiljen brojnim poznatim damama - od svog para ne odvajaju se glumice Jennifer Aniston i Reese Witherspoon, pjevačice Selena Gomez i Miley Cyrus te manekenke Rosie Huntington-Whiteley, Chrissy Teigen, Heidi Klum i Elle Macpherson - a razlog tomu je što jednostavne sandale s dva tanka remenčića pristaju uz brojne modne kombinacije.

Zagreb, 110317.
Arena Zagreb, Laniste.
Koncert Olivera Dragojevica.
Na fotografiji: Jelena Rozga.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / Hanza Media
Jelena na Oliverovom koncertu u ožujku u Areni

Karlovac, 270817.
Na Danima piva u Karlovcu posjetitelje je zabavljala Jelena Rozga.
Na fotografiji: Jelena Rozga.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / Hanza Media
U omiljenim cipelicama čak i nastupa

Splitska glazbenica odabrala je model sa srebrnim odsjajem, a sličan se par, optočen šljokicama zlatnog sjaja, još uvijek može pronaći u online dućanima.

Barneys
Saint Laurent Jane Bow (347,50 dolara, Barneys)

Linker
15. travanj 2024 14:51