Jelena u prirodi
 Instagram
AVANTURA POČINJE

Jelena Rozga u prirodi i tajanstvenom društvu 'fura' tenisice od pet i pol tisuća kuna

Sportsko izdanje Jelena Rozga začinila je super moćnim tenisicama koje su idealne za gradske šetnje, ali i za izlete u prirodi.

Sportsko izdanje Jelena Rozga začinila je super moćnim tenisicama koje su idealne za gradske šetnje, ali i za izlete u prirodi.

Iako je na pozornici sklona vrtoglavo visokim petama, izvan svjetla reflektora Jelena Rozga je vjerna udobnoj obući.

Tijekom jeseni i zime nije se odvajala od udobnih gležnjača s potpisom francuske dizajnerice Isabel Marant, a sada je Splićanka vjerna tenisicama s potpisom. Iako je poznata po elegantnim i glamuroznim izdanjima, u slobodno vrijeme ne može odoljeti casual kombinacijama.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju kako uživa u makedonskoj prirodi, točnije na Kolesinskim vodopadima, a za tu je prigodu odabrala bijele tenisice brenda Chanel koje stoje pet i pol tisuća kuna i majicu svoje omiljene dizajnerice Isabel Marant od 1300 kuna.


promo
Majica Isabel







Jelena je tenisice iskombinirala sa skinny trapericama i metalik srebrnom torbicom. Svoju bogatu kolekciju tenisica nosi u šetnji sa psom i dok održava top formu s osobnim trenerom.

'Čak sam i sa sklekovima sve bolja. Kada sam tek krenula, nakon dva bih već pala. Danas sam već ponosna vlasnica serije od njih 15, i to onih ženskih. Moram priznati da se nakon njih osjećam pobjedonosno kao Rocky Balboa', dodala je Jelena jednom prilikom.

Tenisice koje ove godine svi žele odlično nosi i Mia Kovačić

Linker
26. travanj 2024 05:55