SFF press
Haljine u drugom planu

Jelena Rozga zablistala u kombinezonu: Našle smo slične modele već od 140 kuna

Kombinezoni su već nekoliko sezona čak popularniji od haljine te ih mnoge žene odabiru za svečane događaje. Jelena Rozga je na Sarajevo Film Festivalu iznenadila stajliš kombinezonom koji je zbog svog neobičnog dizajna bio zvijezda među outfitima te večeri.

Na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu vidjeli smo mnogo odličnih stajlinga, no većinom su sve dame išle na sigurno, odabravši haljine za crveni ćilim. No, svečani trenuci poput ovog ne zahtijevaju uvijek haljinu, što zna i Jelena Rozga. Iako najčešće nosi raskošne haljine, pjevačica se ovoga puta istaknula tamnoplavim kombinezonom brenda Arileo te oduševila sve prisutne.

SFF press

Nabrani gornji dio kombinezonu je dao dodatnu dozu zanimljivosti, a Jelena ga je upotpunila s Jacquemus crnom mini torbicom, naušnicama istog brenda te crnim sandalama na petu. Kombinezoni su već nekoliko sezona prvi izbor za, kako formalne, tako i neformalne događaje. Osim što su udobniji od haljina, možemo ih nositi na svakakvu vrstu obuće - od tenisica do elegantnih štikli.

SFF press

Iako su dobri samostalno, u paru sa sakoom, jaknicom ili puloverom bit će idealna jesenska kombinacija kada dočekamo prvu kišu i pad temperature. Ako više volite kombinezone sa širokim nogavicama, nosite ih na visoke pete jer će dodatno produžiti vaše noge, dok će oni s uskim nogavicama izgledati jednako dobro na štikle, kao i na tenisice, espadrile ili niske sandale.

U slučaju da vam fali neki dobar kombinezon u ormaru, našli smo nekoliko povoljnih u vječnoj plavoj boji s kojom ne možete pogriješiti, gdje god se zaputili.

Linker
20. travanj 2024 02:37