Maja Jurovic
celebrity kombinacija dana

Jelena Veljača na špici isfurala najtraženiji komad na odličan način

Hrvatska glumica, scenaristica i producentica prošetala je špicom u odličnom outfitu i privukla znatiželjne ženske poglede.

Traper kombinezoni nisu se samo vratili u modu - prema predviđanjima modnih znalaca, bit će najtraženiji komad za proljeće 2018. koji će velik broj žena poželjeti u svom ormaru.

Trend kombinezona od trapera poziva se na sedamdesete godine prošlog stoljeća pa najpopularniji modeli imaju široke nogavice i visoko rezan struk, što omogućava nesmetano kretanje i laska figuri jer noge izgledaju dugo i vitko.

Mango

Kombinezonom od svijetlog trapera svoju je garderobu obnovila i Jelena Veljača, hrvatska glumica, scenaristica i producentica poznata po odličnim odjevnim kombinacijama.

Atraktivan kombinezon odjenula je uz pamučnu majicu i sive gležnjače s petom, koje su se stopile s bojom trapera.

Spica / Zagreb 14.03.2018. / foto: Maja Jurovic / Jelena Veljaca
Maja Jurovic /

Za 'wow' efekt trendi kombinaciji nosila je dugačak kaput boje fuksije s presvučenim gumbima te crnu torbicu od kože s bogatim resicama. Maxi kaput od antilopa nosili su se u sedamdesetima, baš poput trapezica pa je Jelena ovom kombinacijom na moderan način odala počast tom živopisnom modnom razdoblju.

Spica / Zagreb 14.03.2018. / foto: Maja Jurovic / Jelena Veljaca
Maja Jurovic

I na nedavnoj premijeri Jelena je oduševila zanimljivim komadima u pravim proljetnim bojama. Naime, Jelena i suprug Dražen Čuček hrvatskoj publici predstavili su predstavu "Opet on" u kojoj Dražen igra glavnu ulogu, a Jelena je, uz Marka Juraga, dio autorskog tima. Za premijeru u kazalištu 'Komedija', dramaturginja je odjenula crvene hlače i nježno ružičasti satenski blejzer te tako najavila sezonu punu ženstvenih boja.

Dražen Čuček i Jelena Veljača / Press Foto
Dražen Čuček i Jelena Veljača

Linker
19. travanj 2024 04:35