Profimedia, Backgrid USA
klasični komad

Jennifer Lopez je stalno u sportskim tajicama pa je ovo damsko izdanje pravo osvježenje

Neosporno je da što god da odjene, Jennifer Lopez nosi odlično. Kraljica teretane uglavnom se ne odvaja od sportskih tajica i kratkih topića pa smo i zaboravili da u ženstvenim izdanjima izgleda jednako dobro.

Amal Clooney, Kate Middleton, Jackie Kennedy...slavne dame obožavaju vječni tvid, a u modnom svijetu popularan je desetljećima, otkako je zaslugom Coco Chanel postao sinonim za damski i otmjeni izgled. Pravo je osvježenje vidjeti pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez (50) u kompletu rađenom od tvida, osobito jer smo je navikli gledati u pripijenim sportskim kombinacijama.

U društvu budućeg supruga Alexa Rodrigueza i bivšeg Marca Anthonyja, J.Lo se za školsku priredbu sina Maxa sredila i odjenula u pravi damski stajling. U haljini od tvida bez rukava i žute boje koja nosi potpis brenda Gucci, Jennifer je naglasila obline i zadržala elegantni look, kombinirajući bijelu Chanel torbicu i sandale s tankim remenčićem u neutralnoj boji kože. Kosu je skupila u urednu punđu i stavila nezaobilazne sunčane naočale kao modni dodatak.

Miami, FL  - Hollywood couple Jennifer Lopez and Alex Rodriguez display their chic style in Miami.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 440695229, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Miami Beach, FL  - Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, and Marc Anthony arrive at son's Max Muniz's school recital in Miami! Marc grabs his cigarettes as he relaxes in his ride meanwhile J-Lo and A-Rod make their way to the schoolyard.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 440726656, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Za haljinu luksuznog brenda koju krasi i bijeli ovratnik pjevačica je izdvojila 2700 dolara, a veći model Chanel torbice također dolazi po vrtoglavoj cijeni od nekoliko tisuća dolara.

Kako sa zaručnikom puno vremena provodi u teretani, latino divu najčešće fotografi snime u sportskim izdanjima tajica i kratkih topova koji otkrivaju njezine isklesane trbušnjake s kojima se voli pohvaliti, no kada treba zasjati za posebne prigode, J.Lo zna s kojom kombinacijom ne može pogriješiti.

Jennifer Lopez Instagram

Linker
17. travanj 2024 15:06