U svilenom kombinezonu diskretnog uzorka
 Profimedia, Backgrid UK
ukradi stil

Jessica Chastain zna kako istaknuti adute: Odbacila je crne zatvorene haljine i našla odličnu alternativu

Crvenokosa holivudska zvijezda raskošne obline ističe odjećom jednostavnih krojeva koji diskretno prate liniju tijela, no zato su izrađeni od svjetlucavih tkanina i jarkih boja.

Kad je riječ o filmskim ulogama, američka glumica Jessica Chastain (42) uvijek “pogodi”: bilo da snima dramu, horor ili komediju, utjelovljuje samosvjesne žene za koje je dobila više od dvadeset nagrada i priznanja različitih strukovnih udruženja. Jednako je uspješna i u biranju odjevnih kombinacija. Na, primjerice, promocije horora “Ono: drugo poglavlje” (igra u domaćim kinima) dolazila je u haljinama i kombinezonima uočljivih boja - jarkocrvenoj, kobalt plavoj, intenzivno zelenoj i srebrnoj. Kad bi se pak odlučila za crni stajling, birala je komade od lakirane kože ili mreže sa šljokicama. Malo bi se žena njezinih oblina usudilo nositi tako upadljivu odjeću, no glumica je to činila sa samouvjerenošću manekenke.

LOS ANGELES, CA - JUNE 04:  Jessica Chastain is seen on June 4, 2019 in Los Angeles, California.  (Photo by Hollywood To You/Star Max/GC Images)
GC Images
Haljini jednostavnog kroja i upadljive nijanse prilagodila je i zavoj na ozlijeđenom zglobu

LONDON, ENGLAND - MAY 23:  Jessica Chastain seen leaving her hotel whilst promoting X-Men Dark Phoenix on May 23, 2019 in London, England. (Photo by Neil Mockford/GC Images)
GC Images
Šljokičasti kombinezon iz predjesenske kolekcije Dundas

- Na početku karijere stilisti modnih kuća govorili su mi da sam predebela za njihove kreacije pa sam nosila isključivo zatvorene crne haljine i crne grilonke - svojedobno je izjavila Chastain. No sve se promijenilo kad je prije nekoliko godina upoznala svoju sadašnju stilisticu Elizabeth Stewart. Bivša modna urednica magazina W naučila ju je, naime, kako istaknuti adute na profinjen način, birajući odjeću koja diskretno prati liniju tijela i vizualno je izdužuje - haljine i suknje s prorezom, hlače visokog struka te košulje i jakne s raglan rukavima. A kad je kroj dobar, može se eksperimentirati i s ekstravagantnim materijalima.

Pamučna dolčevitka, 399 kn COMMA ; hlače od poliestera, 729 kn S.OLIVER ; mrežasta majica, 229,90 kn ZARA; torba od umjetne kože, 1320 kn LIU·JO ; gležnjače od umjetne kože, 57 kn DEICHMANN

Linker
19. travanj 2024 10:40