Nije za svačiji džep

Jolina supruga Ana pokazala jedan od njezinih modnih aduta za ovo ljeto: Cijena je prilično paprena!

Ana Čagalj nikada ne griješi kad su modni dodaci u pitanju, pogotovo torbice. Novi komad iz njezinog dizajnerskog ormara rado bi u idućim mjesecima prošetala svaka trendseterica.

Nema više dvojbe, društveni život počeo se vraćati u grad podno Marjana pa su se mnoge Splićanke tako nedavno okupile na petom rođendanu Beauty Centra Touch.

Među uzvanicama je bila i Ana Čagalj, supruga glazbenika Joška Čagalja Jole, koja ništa manje od njega ne plijeni pažnju na eventima. Tako je i ovaj put ukrala svu pozornost, a razlog je bio njezin outfit.

Čitajte i: Odupirala se, ali je ipak popustila: Jolina Ana otvorila Instagram i već oduševljava fotografijama

Mama jednoipolgodišnjeg Ivana Luke te triju kćerkica od kojih najstarija Iva na jesen kreće u srednju školu, pojavila se u kratkoj haljinici i pokazala da na pragu četrdesetih ima sjajnu liniju.

No, prava atrakcija bila je njezina torbica, klasik modnog dvojca Dolce&Gabbana u hit ružičastoj boji. Riječ je o slavnom modelu Sicily, a Anin primjerak stoji oko 1500 eura.

Uz atraktivnu torbicu i haljinu u sličnoj nijansi plavokosa Ana znalački je uparila jednostavne bijele sandale, s jednim remenom preko prstiju i potpeticom od pet centimetara kakve su idealne za ljetne dane. Iako rijetko priča o svojim ženskim slabostima, Ana je jednom priznala da joj je moda velika strast, a njezin stil i ukus puno je puta pohvalio i Jole koji je izjavio da mu je ona glavni modni savjetnik, ali i kritičar.

Podsjetimo, ovaj je par 5. lipnja proslavio 15 godina braka, a tim povodom oboje su nam otkrili formulu njihove ljubavne sreće. Jole je za svoju Anu rekao da je "wonder woman" jer u njihovom domu drži sve konce u rukama, dok se Ana našalila kako je tajna - u slobodnim vikendima.

Čitajte i: Kako je narastao! Joletov sin svakim danom sve je sličniji tati, a osmijehom rastapa srca

- Jole subotom i nedjeljom uglavnom nastupa. Nekada sam i ja išla s njim, no otkako smo postali roditelji, više ne stižem. Na kraju je to ispalo savršeno jer se u međuvremenu zaželimo jedno drugog - veselo nam je ispričala Jolina supruga.

Linker
19. travanj 2024 20:25