Dalibor Petko i Ana Čagalj na promociji
 Goran Perešin
trendi splićanka

Jolina supruga zasjenila Zagrepčanke: Balenciaga gležnjače i Gucci torba za špicu

Splićanka Ana Čagalj bila je glavna modna zvijezda na promociji skorašnjeg koncerta njezinog supruga Joleta u Ciboni.

Popularni splitski zabavljač Joško Čagalj Jole (46) družio se sa svojim fanovima uoči koncerta kojim će proslaviti 20 godina karijere. Na sunčanoj zagrebačkoj špici uživala su i neka poznata lica, poput voditeljice Ane Radišić i glumice Darije Lorenci Flatz, a Jolina supruga Ana oduševila je prisutne svojim modnim dodacima.

Goran Perešin
Natalija Prica Oreski, Ana Radišić, Ana Čagalj, Daria Lorenci Flatz
 

U ruci je držala torbicu kuće Gucci modela 'Calfskin Small Padlock Studded Shoulder Bag Black' koja je rasprodana u brojnim online dućanima s luksuznom odjećom i modnim dodatcima diljem svijeta, a prodavala se po cijeni od oko 12.600 kuna.

 

Goran Perešin
Dalibor Petko i Ana Čagalj na promociji


Press foto
 

Na nogama je imala gležnjače Balenciaga sa zlatnim kopčama i ravnim potplatom koje se prodaju po cijeni od osam tisuća kuna. Outfit je dodatno 'podignula' sunčanim naočalama kuće Saint Laurent modela LouLou, s okvirima u obliku srdašca, u stilu ludih sedamdesetih.


Press foto


Press foto
 

Glazbenik je u nedavnom intervjuu rekao je da često pita za modni savjet svoju suprugu, jer ona ima nevjerojatnog 'mota' za modu, koju poput prave modne štreberice nikako ne pušta na miru.

Linker
14. studeni 2020 21:40