Judita Franković Brdar
 Maja Jurović
glavna u centru

Judita Franković na špici fura svoj cool stil: Najbolje od svega ipak su kaubojke

Zagrebačka glumica poznata je po jedinstvenom modnom stilu. Ne robuje aktualnim trendovima već modne hitove uklapa u kombinacije koje ne prolaze neopaženo.

Osim na kazališnim daskama, naša glumica odlično se snalazi i u modnim vodama. Pokaže nam to gotovo svakim javnim pojavljivanjem, a osim večernjim kombinacijama, oduševi nas i onima svakodnevnima za ležerne prilike. U outfitu s naglaskom na crvene modne komade, na zagrebačkoj špici svi su se okretali za glumicom Juditom Franković. Ako niste sigurni kako podignuti crnu modnu kombinaciju, ugledajte se na našu glumicu koja je kombinirala tek dvije boje, klasične modne komade i složila otkačeni look.

Njezin stajling za šetnju centrom Zagreba sastojao se od oversized kaputa kratkog kroja u crvenoj boji, a s njim je uskladila gležnjače kaubojskog stila u istoj boji. Kao jedan od najvećih jesenskih trendova, kaubojske čizme su must have u garderobi svake trendseterice, no malo tko se odluči odabrati one u crvenoj boji. Iako ih je teže uskladiti, ako vam u ormaru prevladava crna boja, bit će odličan detalj za začin stajlinga.

Kaubojski štih Judita je "podebljala" sa šeširom istoga stila i uskim trapericama. Ispod kaputa nosila je crni sako i torbicu oko struka koja je prošle sezone vladala street style scenom, a njezina popularnost nastavila se i ove godine.

Spica / Zagreb 27.11.2019. / foto:  Maja Jurovic / Judita Frankovic Brdar
Maja Jurović
Judita Franković Brdar

Linker
12. travanj 2024 01:11