Profimedia, Mega Agency
Za kopirati

Kakav je to spoj! Sve što ima na sebi je apsolutni hit

Robusne čizme su modni statement koji ne izlazi iz mode, a prihvatili su ga svi pa i vječne romantičarke.

Prava modna generalka je Karlie Kloss koju su svi gledali na ulicama Pariza zbog njezine dobitne kombinacije - military čizama i midi haljine od laganog materijala. Kontrast nježne haljine i čizama ublažila je pomoću toplog pulovera i kaputa.

Karlie Kloss is seen at the Dior store in Paris for Paris Fashion Week.
19 Jan 2019, Image: 408662252, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Lijepa Karlie s istančanim poduzetničkim duhom uz nepogrešivu kombinaciju je nosila zanimljive modne dodatke. Uz crne čizme nosila crvenu torbicu i crnu beretku čime je outfit samo izbalansiran do savršenstva.

Karlie Kloss is seen at the Dior store in Paris for Paris Fashion Week.
19 Jan 2019, Image: 408662255, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Nakon što je poznata manekenka 2015. svima objavila da više ne želi biti jedna od Viktorijinih anđelica, svi su mislili kako je to njezin kraj. Ipak, 25-godišnjakinja je imala mnogo veće planove: pokrenula je Kode With Klossy, neprofitnu obrazovnu udrugu koja želi djevojke naučiti osnove programiranja i postala poduzetnica, a ovu godinu će pamtiti kao jednu od najljepših jer je uplovila u bračne vode.

Linker
18. travanj 2024 02:34