PRESS /
BEZVREMENSKI KLASICI

KAKAV NAKIT BIRATI: Donosimo mini vodič uz kojeg ćete biti nepogrešivi čak i prilikom online kupnje

Svaka žena trebala bi posjedovati bar jedan omiljeni komad nakita bez kojeg nikada ne izlazi iz svog doma. Nakit može poboljšati formalnost odjeće, privući interes okoline, dodati na šarmu običnoj ili neutralnoj odjeći ili jednostavno dodati boju i sjaj bilo kojoj odjeći koja bi inače mogla biti dosadna. Njegova moć je upravo u mogućnosti transformacija baš svakog stajlinga i ovaj bezvremenski klasik potreban je svakom ljubitelju ljepote i mode. Iako nakit ima moć uljepšavanja, ako ga ne znamo pravilno izabrati i spariti, krivim odabirom može uništiti dobru modnu kombinaciju. Ako ste se zaželjeli novog komada nakita, u novom Argentum webshopu možete pronaći nešto za baš svaki ukus, a mi vam donosimo mini vodič kako bi uvijek zabljesnuli u pravom sjaju.

PRESS

NEKA SVE OČI BUDU USMJERENE NA VAŠ VRAT

Slično poput odjeće, stilovi ogrlica mogu djelovati na promjenu percepcije gledatelja o vašoj visini. Ako ste vrlo niski i želite dati percepciju da ste viši nego što želite, odaberite ogrlice koje su duže. Ogrlice u obliku slova V ili u obliku slova Y mogu produljiti vaš izgled. Ovi će oblici i duljine stvoriti dojam da ste puno viši nego što uistinu jeste. Ali što je s onima koji su visoki i žele da pažnja gledaoca ne bude fokusirana na visinu? Izaberite kratke ogrlice koje će se osloniti na vašu ključnu kost, a da vizualno izgledate niže nego što to uistinu i jeste, može pomoći i odabir choker ogrlice. Kada odabirete ogrlice, također razmislite o volumenu ogrlice. Višim osobama odlično će stajati ogrlice koje na sebi imaju krupno kamenje ili velike karike, dok će onim nižeg stasa više stajati decentni nakit. Ako još uvijek niste sigurni kako izabrati savršenu ogrlicu pogotovo pri kupovini online, na novom Argentum webshopu nalazi se rubrika „TIPS & TRICKS“ u kojoj možete pronaći još dodatnih savjeta pri odabiru idealnog komada nakita.

Argentum svim vjernim čitateljicama glorie.hr poklanja dodatnih 10% popusta prilikom internet kupovine. Ukucajte kod gloria10 i priuštite si svoj idealan komad nakita koji će biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

PRESS

NAUŠNICAMA ISTAKNITE SVOJE CRTE LICA

Naušnice mogu djelovati prema ili protiv oblika vašeg lica. Ovisno o obliku vašeg lica, možete koristiti određene stilove naušnica kako biste naglasili vaš izgled. Kada govorimo o oblicima lica, mislimo na osnovne oblike okrugli, pravokutni, ovalni, četvrtasti ili oblik srca. Osobe s ovalnim licem imaju najviše sreće jer mogu nositi gotovo bilo koji stil i izgledati dobro. Međutim, ako su vam lica okrugla, ne želite naglasiti punoću pa se želite kloniti naušnica ili obruča. Duge naušnice kvadratnog ili pravokutnog oblika pomoći će vam izdužiti lice. Lica u obliku srca tanja su na dnu, pa ako ste ovaj tip osobe, birajte nositi naušnice koje vam mogu proširiti bradu, poput trokutastih oblika i šire se prema dnu. Osobama čija su lica duga ili pravokutnog oblika, savjetuje se izbjeći duge viseće naušnice koje izduljuju lice. Preporučljivo je birati manje komade koji će idealno odgovarati ovom obliku lica. Na Argentum webshopu možete pronaći novu SAND kolekciju naušnica bezvremenskog dizajna napravljenih u srebrnoj verziji i s 18 karatnom pozlatom

PRESS

ZAGRLJAJ ZLATA VRIJEDAN

Ruke su dio tijela koji često bude u fokusu mnogih promatrača. Puno puta kada razgovarate ili kada samo sjedite okolo, ruke su vam blizu lica, pa želite odabrati svoje narukvice i prstenje tako da dopunjuju vaše lice i vaše ruke. Prilikom odabira narukvica razmotrite svoja zapešća. Ako imate tanke ruke, birajte nježne narukvice koje će unijeti dašak elegancije vašem izgledu, dok će osobe s jačim rukama izgledati atraktivnije uz široke narukvice ili čak i veći broj narukvica. Narukvice su uvijek bile jedan od najpopularnijih komada nakita. Bilo da su jednostavnog dizajna s tradicionalnim uzorcima i detaljima ili, raznih boja s veselim motivima, svaka žena će s vremena na vrijeme poželjeti novi komad u svojoj kolekciji. Na Argentum webshopu pronašli smo ponešto za svaki ukus, a nas su se posebno dojmile narukvice iz nove kolekcije HONEST BRACELETS koje osim šarmantnim izgledom, oduševljavaju i motivacijskim porukama koje ćete dobiti na pakiranju.

Obavite kupnju u samo par koraka iz udobnosti vlastitog doma

PRESS /

ZAVODLJIVI DODIRI UZ BEZVREMENSKI SJAJ

Pri odabiru prstenja razmislite o obliku prstiju, želite biti sigurni da vaš prsten ne prelazi zglob, jer to ne samo da je uistinu neudobno već i nije izgledom privlačno. Ako imate kraće prste, birajte malo, nježno i elegantno prstenje koje će biti savršen detalj, a neće utjecati na vizualni dojam vaših dlanova. Ako imate duže prste, možete kombinirati veće komade nakita, a na svakoj ruci će apsolutno najbolje izgledati ono prstenje koje na sebi ima detalje ovalnih oblika. Uz Argentum webshop sada možete jednostavno izabrati idealan komad nakita, a uz pomoć rubrike POKLONI OSMIJEH sada će vam biti jednostavnije izabrati savršen komad nakita bilo za sebe ili da se radilo o poklonu. Uz Argentum webshop možete kupnju obaviti u samo par koraka iz udobnosti vlastitog doma.

Prilikom odabira nakita, ne zaboravite da kupite ono što volite! Pronalazak nakita koji vam odgovara i s kojim se osjećate dobro, svaki komad savršen je dodatak bilo kojoj odjeći. Na novom Argentum webshopu svoj idealan komad mogu pronaći i kolekcionari satova, jer Argentum sada u svojoj ponudi ima veliki izbor klasičnih i modernih modela svjetski poznatih brendova kao što su Maserati, Trussardi, Oui&Me, Belmond, Girl Only, Quantum, Slazenger i mnogi drugi, a kako bi zablistali u svakoj situaciji u kojoj se nalazite, na Argentum webshopu sada možete iskoristiti i popust od 50% na većinu artikala.

Ako ste u potrazi za novim modnim detaljem, a niste sigurni što odabrati, riješite ovaj mini kviz i otkrijte koji je idealan komad nakita za vas.

Linker
24. travanj 2024 22:05