Swepix / Splash News
TRENDI GOŠĆA

Kako je Pippa Middleton zasjenila mladenku na vjenčanju

Nakon višetjednog uživanja na medenom mjesecu, Pippa i James Matthews prisustvovali su vjenčanju dugogodišnjih prijatelja na kojem se mlađa sestra vojvotkinje Catherine ponovno našla u prvom planu.

Kao što je 2011. godine ukrala pozornost na kraljevskom vjenčanju, tako se Pippa Middleton i na vjenčanju Jönsa Bartholdsona i Anne Ridderstad u Švedskoj istaknula zahvaljujući modnom odabiru. Samo tri tjedna nakon što je bila zvijezda svojeg vjenčanja, 33-godišnjakinja zablistala je na još jednom - ovog puta u ulozi gošće. Odabrala je haljinu londonske modne kuće Erdem za koju je izdvojila 2720 funti, a cvjetnu kreaciju je uskladila s jednostavnom crnom torbom i nenametljivim make-upom.

2017-06-10 Party after the wedding between Jöns Bartholdson and Anna Ridderstad held at Villa Pauli. Pictured: Pippa Middleton and James Matthews. COPYRIGHT STELLA PICTURES, Image: 336153833, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Stella Pictures - daily
Profimedia, Stella Pictures - da
Pippa Middleton i James Matthews na vjenčanju Jönsa Bartholdsona i Anne Ridderstad u Švedskoj, lipanj 2017

Nedavno vjenčani par nije skidao osmijeh s lica, a kako i ne bi kada su se u potpunosti odmorili uživajući tri tjedna diljem svijeta - najprije u privatnosti otočića u Francuskoj Polineziji, a zatim turnejom različitim dijelovima Australije.

Linker
24. travanj 2024 10:44