Kraljevska inspiracija

Kate Middleton majstorski nosi bezvremenski uzorak! Ovo su njezini najbolji karirani outfiti kroz godine

Gingham, tartan, houndstooth...koji god od kariranih uzoraka isfurala, Kate izgleda fenomenalno, a posebno kada prekrši nepisano kraljevsko pravilo pa karirano odjene van blagdanske sezone. Kraljica će joj sigurno oprostiti jer joj tako dobro stoji!

Vojvotkinju od Cambridgea ne nazivaju bez razloga jednom od najbolje odjevenih žena u kraljevskim krugovima. Njezine modne kombinacije su promišljene do najsitnijih detalja. Iako joj vojska stilista sugerira što da odjene za službene događaje, u njima sigurno ima i malo njezinog vlastitog potpisa.

Kate zimi obožava nositi karirani uzorak - nosi ga na haljinama, suknjama, šalovima, a on je ujedno i simbol božićnih blagdana. Kako joj je ovo jedan od najdražih uzoraka, tu i tamo prekrši nepisano kraljevsko pravilo o nenošenju kariranog van blagdanske sezone i odjene ga, primjerice, u proljetnoj sezoni.

image
Haljina dizajnerice Alessandre Rich bila je pun pogodak za Kate!
JONATHAN BUCKMASTER/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tako je za posjet V&A muzeju u Londonu odjenula predivnu midi haljinu s crvenim houndstooth uzorkom (jednim od mnogo vrsta kariranog uzorka), velikim ovratnikom i puf rukavima koji su još uvijek jedan od najvećih hitova u detaljima na odjeći. Haljinu potpisuje Alessandra Rich, a crne cipele s kopčom Jennifer Chamandi.

Čitajte i: Na zadatku: Kate Middleton u kaputu koji je vrištao s nje obilježila važan dan

image
Skupocjenu haljinu i cipele uparila je s cjenovno pristupačnim nakitom.
JONATHAN BUCKMASTER/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No, ono po čemu je Kate obožava među ljubiteljima mode jest njezina tendencija spajanja skupocjenih i pristupačnih komada.

Haljinu od oko 14 tisuća kuna i cipele po cijeni od oko 5000 kuna uparila je sa zlatnom ogrlicom i naušnicama iz high street dućana & Other Stories.

Kate odlično stoje karirani uzorci, bilo da je riječ o tartanu, pepiti ili houndstoothu, a mi smo izabrali nekoliko njezinih najboljih 'kariranih' outfita.

image
Tijekom kraljevske turneje prošle godine Kate je nosila crveni kaput Alexandera McQueena, kariranu suknju i šal s istim uzorkom.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tijekom kraljevske turneje prošle godine, Kate je sa suprugom princom Williamom posjetila Cardiffu u Walesu te za tu prigodu nosila predivan crveni kaput Alexandera McQueena ispod kojeg je imala kariranu suknju, a preko njega upečatljiv šal istog uzorka.

image
Božić 2018. provela je u divnoj tartan suknji dizajnerice Emilie Wickstead.
JAMES WHATLING/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na Božić 2018. zablistala je u crvenoj midi suknji s tartan uzorkom koju potpisuje dizajnerica Emilia Wickstead. Ovakav tip suknje savršeno joj pristaje, a spojila ju je s crnim kardiganom brenda Brora i crnim čizmama od brušene kože.

Čitajte i: Kraljevske imitatorice! Kate Middleton i Meghan Markle kopiraju stil Lady Di od samog ulaska u monarhiju

image
Za posjet V&A Museumu 2018. zablistala je u haljini s potpisom brenda Erdem.
JSML/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Još jedan njezin nezaboravan look bio je onaj s upečatljivom haljinom kariranog uzorka brenda Erdem koju je spojila s bordo remenom, plišanim bordo salonkama i crnom clutch torbicom. Ovo izdanje jedno je od njezinih najboljih koji u fokusu imaju karirani uzorak.

image
Kate u posjetu Švedskoj 2018. nosila je kaput dizajnerice Catherine Walker.
SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA

Iako se Kate većinom trudi biti suptilna u svom modnom izričaju, jer joj tako nalaže Kruna, nekada iznenadi izborom pa je u posjetu Švedskoj 2018. nosila damski kaput velikog houndstooth uzorka dizajnerice Catherine Walker. Smeđe cipele na petu i torbica u istoj boji sjajno su se uklopile u cijeli stajling.

image
Zeleni karirani Miu Miu kaput nosila je na božićno jutro 2017.
RETROPIX/SPLASH/PROFIMEDIA

I ne smijemo zaboraviti niti zeleni karirani kaput koji je bio dio božićnog outfita 2017. kada je vojvotkinja bila trudna s trećim djetetom, princom Louisom. Kate je u njemu izgledala vrlo ženstveno i kao da je došla iz nekih drugih vremena. Miu Miu kaput kombinirala je s crnom čupavom šubarom, crnim tajicama te antilop cipelama na petu.

Linker
16. travanj 2024 09:55