Kate u haljini
 A.v.Stocki / ullstein bild via Getty Images
S NJOM JE OSVOJILA I NJEMAČKU

Kate na vjenčanju prijateljice u staroj haljini: Sve je spasio jedan modni dodatak

U modroj haljini koju je odjenula dok je bila na službenom putu u Njemačku sa suprugom Williamom u srpnju 2017., Kate Middleton se prošlog vikenda pojavila na svadbi svoje prijateljice Sophie Carter i oduševila naciju.

Slatki šeširić izrađen od niza plavih ruža detalj je koji je podigao već viđenu odjevnu modnu kombinaciju Kate Middleton. Slavna vojvotkinja, iako je na porodiljnom dopustu, došla je na vjenčanje svoje bliske prijateljice u modroj kombinaciji koju je odjenula u srpnju prošle godine prilikom upoznavanja kancelarke Angele Merkel.




German Chancellor Angela Merkel welcomes the British Prince William, Duke of Cambridge, and his wife, Catherine, Duchess of Cambridge, in the Chancellery of Berlin on 19 July 2017.   (Photo by A.v.Stocki/ullstein bild via Getty Images)
A.v.Stocki / ullstein bild via Getty Images
Kate u haljini

Haljina na kopčanje vojvotkinji ističe struk i besprijekornu liniju. To što je Kate izabrala isti outfit, oduševilo je Britance, jer Kate strahovito pazi da ne bude previše rastrošna u kraljevskoj obitelji.

Federal President Frank-Walter Steinmeier and his wife Elke Buedenbender welcome the British Prince William, Duke of Cambridge, and his wife, Catherine, Duchess of Cambridge, at the Bellevue Palace in Berlin on 19 July 2017.   (Photo by A.v.Stocki/ullstein bild via Getty Images)
A.v.Stocki/ullstein bild via Getty Images / ullstein bild via Getty Images
Kate i William

Kate nismo vidjeli u javnosti od muškog finala Wimbledona ovoga ljeta, gdje se pojavila u društvu svog supruga Williama, a uz blagoslov kraljice se u potpunosti posvetila djeci. Uz vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea, svi su promatrali princa Georgea i princezu Charlottu koji su se i ovog puta iskazali kao paž i djeveruša.

Charlotte je imala vjenčić od cvijeća u glavi te je bila odjevena u bijelu haljinu, dok je u ruci nosila malenu torbicu poput prave dame, dok je George nosio svijetlo plave hlače i bijelu košulju. Najslađi članovi već su zablistali na vjenčanju njihove tete Pippe Middleton i njihovog strica Harryja, a uskoro ih čeka još jedna svadba, ona princeze Eugenie.

Linker
25. travanj 2024 12:08