Katie Holmes
 Profimedia, INSTAR Images
Uvijek u centru pažnje

Katie Holmes je pronašla modni komad od kojeg se neće odvajati ovog ljeta

Holivudska glumica poznata je po ležernom i ženstvenom modnom izričaju za koji pokupi brojne pohvale. Uz glamurozna izdanja s crvenog tepiha, njezini svakodnevni stajlinzi uvijek posluže kao dobra modna inspiracija.

Jedan ženstveni komad glumica osobito voli i u ljetnim danima idealan je saveznik protiv vrućine. Katie Holmes (40) prošetala je u dva potpuno različita outfita u kojima je zvijezda bila suknja midi dužine.

Boho šik look složila je u komadima Ulle Johnson, njujorškog dizajnerskog brenda iz kojeg se ne skida. Isprani traper vratio se na velika vrata, a midi suknja u ovoj boji bila je upečatljivi komad koji se suprotstavio inače romantičnoj i lepršavoj bluzi narančaste boje s uzorkom. Glumica je ovaj stajling odlučila zaokružiti modnim dodacima bordo boje pa je nosila glomazne nabrane čizme i kožnu torbicu.

Suknje A-kroja poput ove uvijek su odličan izbor jer će ovi modeli laskati svakoj ženskoj figuri. Katie ju je nosila s jesenskim čizmama, no ovakvu suknju vidimo i u ljetnim kombinacijama s espadrilama ili salonkama.

-New York, NY - 20190610 - Katie Holmes out and About in Manhattan

-PICTURED: Katie Holmes
-, Image: 445757581, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Katie Holmes

Iz trendi kombinacije uskočila je u nešto opušteniji look, no midi lepršava suknja ponovno je ukrala svu pažnju. Retro uzorak cvijeća na tamnoj podlozi krasio je model uz koji je pristajala obična pamučna majica kratkih rukava. U ovom stajlingu glumica je ciljala na udobnost, a s kratkom majicom, crnim niskim sandalama sa zakovicama i laganom suknjom to je i postigla.

Ono što je zadržala bila je torbica - praktičan model zahvalne boje koji se uklopio u oba izdanja glumice i majke, dok je ovaj put izašla bez ostalih modnih dodataka poput okruglih naušnica i narukvica.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Katie Holmes chats on the phone while out in NY heading to her favorite coffee shop.

BACKGRID USA 7 JUNE 2019, Image: 444305493, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Katie Holmes

Linker
18. travanj 2024 17:47