Profimedia, INSTAR Images
romantičarka u duši

Katie Holmes u haljini svoje omiljene dizajnerice ima top kombinaciju za ljeto

Glumica koju je uloga u seriji 'Dawson's Creek' vinula u zvjezdano nebo njeguje opušteni i ležerni stil u kojem se ponekad poigra s romantičnim komadima, poput haljine u kojoj je prošetala ulicama New Yorka.

Od glave do pete u komadima jedne od svojih omiljenih dizajnerica, Katie Holmes (40) nije mogla proći bez pogleda. Glumica se najčešće oslanja na komade njujorške dizajnerice Ulle Johnson, pa nije iznevjerila ni tijekom dnevnog izlaska u grad.

Haljina koju je izabrala ljetni je komad za poželjeti, lepršavi materijal i asimetrični kroj laskali su njezinoj figuri, a za romantični i ženstveni look zaslužni su volani na gornjem dijelu haljine koji suptilno otkrivaju ramena, kao i sitni uzorak cvijeća. Kao i haljina, cipele koje je nosila također nose potpis Ulle Johnson, a dolaze po cijeni od 300 dolara, dok je haljina dostupna po cijeni od 370 dolara.

Ponuda dizajnerice inače je obilježene sličnim modnim komadima koji odolijevaju aktualnim trendovima i pripadaju pod klasične odjevne predmete i dodatke koji su popularni iz godine u godinu, a vole ih nositi žene modernog i ženstvenog stila poput glumice koja se ne ističe ekscentričnim, upečatljivim stilom.

Sandale na remenčiće glumica je, slučajno ili namjerno, uskladila i s plavom šalicom za kavu koju je nosila u ruci. Užurbanim hodom samouvjereno je koračala, noseći u jednoj ruci smeđu torbu brušene kože koja je upotpunila stajling, kao i nezaobilazne sunčane naočale. Glumica i bivša supruga Toma Cruisea nosila je kombinaciju bež i plave boje, a u ponudi dizajnerice dostupne su i cipele u bež boji, a haljina u tamnoplavoj nijansi.

EXCLUSIVE-New York, NY - 06/03/2019 - Katie Holmes out and about in NYC
-PICTURED: Katie Holmes


-, Image: 442422166, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

EXCLUSIVE-New York, NY - 06/03/2019 - Katie Holmes out and about in NYC
-PICTURED: Katie Holmes


-, Image: 442421967, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
25. travanj 2024 06:10