Katie Holmes
 Profimedia, Face To Face A
ljetna vibra

Katie Holmes u ovom ljetnom outfitu izgleda bolje no ikad, a najbolji komad je torbica kakvu svi žele

Američka glumica posljednjih mjeseci puni stupce tabloida svojom turbulentnom vezom s poznatim glumcem. Unatoč svemu, Katie izgleda bolje no ikad pa se u outfitu kojim priziva ljetno vrijeme pohvalila na svom Instagramu.

Američka glumica posljednjih mjeseci puni stupce tabloida svojom turbulentnom vezom s poznatim glumcem. Unatoč svemu, Katie izgleda bolje no ikad pa se u outfitu kojim priziva ljetno vrijeme pohvalila na svom Instagramu.

Iako su svi mislili kako je njihova romansa gotova, Katie Holmes (40) i Jamie Foxx (51) su izgleda ipak našli način kako popraviti svoj odnos te su ostali zajedno. Nakon što je početkom godine glumac rekao da je slobodan, svi su zaključili da je između njih gotovo, a od prosinca prošle godine nismo ih imali ni prilike vidjeti zajedno.

Paparazzi fotografije slavnog para koje su nedavno snimljene u blizini njezinog stana u New Yorku dale su naslutiti drugačije i potvrdile su da je ljubavni žar Jaimea i Katie još uvijek jak. Ljubav između njih traje još od 2013. godine te su u početku morali skrivati svoju vezu. Posljednje vrijeme glumica je provodila vrijeme s kćerkom Suri s kojom je u Grčkoj radila na humanitarnoj misiji, a i sada je pobjegla u tople krajeve gdje se fotografirala u pravom ljetnom stajlingu.

Zvijezda serije 'Dawson Creek' nosila je varljivi kombinezon koji na prvu izgleda poput haljine - široke nogavice prividno su izgledale kao da je riječ o midi haljini, a vertikalne prugice i pastelne boje dale su kombinezonu ljetni štih. Remen u struku naglasio je figuru, a rukavi u puf stilu ženstveni su dodatak kombinezona s potpisom Ulle Johnson. Za njega valja izdvojiti nešto više od 2600 kuna.

Ulla Johnson
Prugasti kombinezon koji nosi Katie na sranica brenda dolazi po cijeni od 395 dolara

Ljetni stajling ne bi bio potpun bez prave torbice, a ona koja je trenutno najpoželjniji modni dodatak je model rađen od rafije. Okrugla torbica će se istaknuti od uobičajenih modela te je s razlogom jedan od omiljenih dodataka svake trendseterice. Vjerujemo da će i ovoga ljeta biti čest gost brojnih modnih kombinacija, a ako u svoj ormar želite dodati jednu sličnu, evo gdje ih pronaći:

Stradivarius
Stradivarius, 229,90 kn

Zara
Zara, 299,90 kn

Reserved
Reserved, 179,90 kn

Bershka
Bershka, 129,90 kn

Net-a-Porter
Loeffler Randall, €285

H&M
H&M, 19,99 €

Linker
27. travanj 2024 02:16