Getty Images for Paramount Pictu
izlazak udvoje

Koji moderan par u izlasku: Claudia Schiffer u svilenoj haljini, suprug u tenisicama

Claudia Schiffer i njezin suprug Matthew Vaughn pojavili su se na premijeri novog filmskog hita 'Rocketman' u New Yorku, nakon što su radili na produkciji filma.

U svjetska kina, pa tako i hrvatska, stigao je dugo iščekivani film o životu glazbene ikone Eltona Johna (72), “Rocketman". Premijera u New Yorku bila je u srijedu, a svojim ju je dolaskom uljepšala osobito 48-godišnja Njemica, supermodel Claudia Schiffer koja je i radila na filmu. I ona i suprug Matthew Vaughn su, naime, mukotrpno radili na produkciji filma, uz supruga Eltona Johna, Davida Furnisha te Davida Reida i Adama Bohlinga.

NEW YORK, NEW YORK - MAY 29:  Executive Producer Claudia Schiffer arrives for the US Premiere of
Getty Images for Paramount Pictu

I danas ljepotica prepoznatljiva osmijeha plijeni pozornost ma gdje se pojavila, a na pragu pedesetih nosi i najhrabrije haljine. Kreacija u kojoj je zablistala u New Yorku predivnih je tirkiznih nijansi, poput morskih valova. Duboko je dekoltirana, otkriva ramena te se vuče po podu. Po haljini su padali zlatni Claudijini uvojci, a izgled je zaokružila neupadljivom zlatnom ogrlicom s privjeskom, narukvicom i prstenjem. U ruci je stiskala malu srebrnu torbicu te su do izražaja dolazili i njezini pomno nalakirani nokti - kričavo crveni.

NEW YORK, NEW YORK - MAY 29:  Producer Matthew Vaughn and Executive Producer Claudia Schiffer attend the US Premiere of
Getty Images for Paramount Pictu

Claudijin suprug Matthew, ujedno i njezin vršnjak, bio je naočit u modrom plišanom sakou i svijetloplavoj košulji te tamnim hlačama i bijelim tenisicama. Još prije nekoliko godina, kad još nije sasvim zavladao trend nošenja tenisica 'uz sve i svašta', netko bi prozvao Vaughna zbog ovakvog izlaska uz tako elegantnu suprugu, no danas je to moderan look zbog kojeg pršte pohvale za izlazak udvoje.

NEW YORK, NEW YORK - MAY 29: Matthew Vaughn and Claudia Shiffer attends the
Getty Images

Ovaj sretni par u braku je već 17 godina tijekom kojih su dobili troje djece.

Linker
15. travanj 2024 01:43