Profimedia, INSTAR Images, BauerGriffin
Neodoljiv

Komad koji je inače sakriven, ona je pokazala: Lucy Boynton vratila je ovaj seksi trend

Gdje god da se pojavi, glumica Lucy Boynton oduševljava svojim retro stilom koji ne može ostati nezamijećen. Tako je za gostovanje kod Jimmyja Kimmela zbog promocije nove serije 'The Politician' došla u crno-bijeloj kombinaciji, suptilno otkrivajući jedan detalj na kojeg smo tijekom godina pomalo i zaboravili.

Na Netflix je prije nekoliko dana došla nova serija "The Politician" u kojoj jednu od uloga tumači mlada glumica Lucy Boynton. Ova 25- godišnja glumica, koja nam je zapela za oko kao Mary Austin u filmu "Bohemian Rhapsody", njeguje "girly-retro" stil koji uključuje volane, mašne, velike kragne, haljine od tila i mnoštvo retro uzoraka.

Za gostovanje kod Jimmyja Kimmela Lucy je zablistala u lepršavoj haljini od šifona kojeg su krasile bezvremenske točke, a dodatan retro štih dao joj je gingham uzorak na remenu, kragni i krajevima rukava. Inače, radi se o Dolce & Gabbana kreaciji čija je cijena poprilično paprena; za nju ćete morati izdvojiti oko 30.000 kuna.

-Los Angeles, CA - 20190930 - Lucy Boynton Out and About. 


-PICTURED: Lucy Boynton 
-, Image: 474417824, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images, BauerGriffin
Profimedia, INSTAR Images, BauerGriffin

Lucy je monokromatski look "razbila" crvenom kožnom torbicom, a njezine vitke noge došle su do izražaja u "Mary Jane" modelu cipela. No, jedan detalj koji nije vidljiv na prvu već samo kada se malo bolje zagledate jest negliže s čipkom na rubovima koji se suptilno nazirao ispod haljine. Iako su negližei prije bili rezervirani samo krevet, čini se da se ovaj zaboravljeni trend vraća na velika vrata i to kao dio lepršavog, seksi outfita.

-Los Angeles, CA - 20190930 - Lucy Boynton Out and About. 


-PICTURED: Lucy Boynton 
-, Image: 474417944, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Također, pravilo da se različiti uzorci ne smiju miješati odavno ne vrijedi pa slobodno kombinirajte točkice i kockice, pruge i cvijeće i sve što vam padne na pamet. Mogućnosti su nebrojene, a na vama je da se poigrate i osmislite vlastiti modni potpis!

-Los Angeles, CA - 20190930 - Lucy Boynton Out and About. 


-PICTURED: Lucy Boynton 
-, Image: 474417836, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images, BauerGriffin
Profimedia, INSTAR Images, BauerGriffin

Linker
20. travanj 2024 07:56