WOW

‘Kraljica kaputa‘ Kate Middleton u kreaciji koja pristaje uz baš svaku prigodu! Oduševila je i svojim pristupom modi

Koliko samo epiteta ima vojvotkinja od Cambridgea kad je u pitanju moda. Vogue ju je prošle godine prozvao ‘kraljicom kaputa‘, u posljednje vrijeme dokazala se i kao ‘kraljica reciklaže‘, a oba je hvalospjeva ‘obuhvatila‘ u samo jednom pojavljivanju u javnosti.

Kate Middleton s pravom nosi titulu "kraljica recikliranja" jer je još jednom pokazala kako u posljednje vrijeme za javne događaje voli izvući stare komade iz ormara, umjesto da slijepo prati trendove. Riječ je o mornarskoj košulji britanske luksuzne modne kuće Alexander McQueen, a jednako je oduševila tamno plavim kaputom brenda Hobbs, tamnim hlačama i crnim salonkama.

Ovu je kombinaciju odabrala za posjet londonskom "Imperial War" muzeju kako bi službeno otvorila dvije nove galerije - "The Second World War Galleries" i "The Holocaust Galleries". Profinjenost i jednostavnost na prvom mjestu, njezin je moto, a tih postulata drži se u gotovo svim prilikama. Neovisno igra li tenis, ide na jahanje ili posjećuje škole i muzeje.

image

Kaput brenda Hobbs

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Mornarsku košulju vojvotkinja od Cambridgea već je nosila prije deset godina, ali i 2014. godine. Odjenula ju je 2011. za posjet društvenom centru u Birmingham te 2014. za šetnju parkom, a sada i za posjet muzeju.

Ipak, zvijezda outfita bio je i možda omiljeni odjevni predmet popularne vojvotkinje - kaput, a britanski Vogue prošle ju je godine s pravom proglasio i "kraljicom kaputa". Bira one koji nikad ne izlaze iz mode, a najdraži su joj jednobojni ispod koljena. Sada je odabrala tamno plavu kreaciju brenda Hobbs, vuneni kaput koji stoji nešto više od 2500 kuna.

Kateinoj besprijekornoj liniji stoji savršeno, uzak je u gornjem dijelu, dok je u donjem skrojen tako da skoro do gležnjeva elegantno pada.

Kaputi Kate Middleton koje volimo

Iako više voli zagasite boje, prije nekoliko je tjedana oduševila i vibrantnim kaputom u zelenoj boji. Buduća kraljica pokleknula je pred bojom sezone i za posjet londonskim vrtovima Kew u sklopu događanja Generation Earthshot odjenula kaput koji je nosila još prije sedam godina.

image

Zeleni kaput Kate Middleton

IAN VOGLER/AVALON/PROFIMEDIA

Karirani dugački kaput koji stoji 7800 kuna britanskog brenda Heather Tartan odjenula je u svibnju ove godine za posjet glavnom gradu Škotske, Edinburghu.

image

Svibanj 2021.

CHRIS JACKSON/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Modna reciklaža: U iznenadnom pojavljivanju Kate Middleton ponovila idealnu zimsku haljinu, oduševila sve

Možda i njezin omiljeni brend, barem kada su kaputi u pitanju, je Alexander McQueen. Prošle godine u prosincu, u blagdanskom duhu, odlučila se za dugački crveni kaput na gumbe kojeg je upotpunila kariranim šalom. Odabrala ga je za posjet dvorca Cardiff.

Čitajte i: Deset godina braka princa Williama i Kate Middleton: Ovo je 10 činjenica o njima koje možda niste znali

image

Posjet dvorcu Cardiff, prosinac 2020.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 15:06