Profimedia, Backgrid USA
zato i ne izlazi iz njih

Kratke hlače njezin su glavni adut: 3 stajlinga Olivije Munn koja vrijedi kopirati

Tri odlična stajlinga, čiji su središnji komad kratke hlače, nosila je ovih dana po San Diegu 39-godišnja glumica Olivia Munn.

U San Diegu traje svjetski poznata manifestacija Comic Con koju željno iščekuju poklonici stripova, filmova i serija koji se tu mogu upoznati s novostima, trailerima i raznim pojedinostima o svemu što ih čeka i što se priprema u svijetu omiljenih im filmova i serija. Među brojnim zvijezdama koje svake godine pohode ovaj događaj, ove smo godine posebno zapazili glumicu Oliviju Munn jer svaki dan događaj uveliča u zanimljivom outfitu - i to svaki put u kombinaciji s kratkim hlačama.

Najprije je nosila snježno bijele hlačice od buklea te ih kombinirala uz bijelu prozirnu košulju dugih rukava s mašnom na dijelu grudnjaka, a uz to ju je i zakopčala do grla za vrlo damski izgled. Remen u boji devine dlake bio je moćan, a nenametljiv začin stajlingu, dok su cipele bile još diskretnije, prozirne, ali s potpisom slavnog dizajnera Christiana Louboutina. Kratke hlače i košulja pak su iz kolekcije brenda Paule Ka.

San Diego, CA  - Olivia Munn seen on Day 2 of Comic-Con 2019 in San Diego.

BACKGRID USA 19 JULY 2019, Image: 459813661, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Neizostavne u ormaru svake trendseterice su i traper kratke hlačice, koje glumica na pragu četrdesete nosi besprijekorno - uz ružičastu majicu od tankog pletiva, bijelu torbicu i slip-on tenisice.

San Diego, CA  - Olivia Munn greets fans at Comic Con in San Diego, CA.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 459924076, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Navečer je opet zablistala u otmjenom ruhu - ovaj put u vrućim hlačicama sa zmijskim uzorkom, klasičnoj bijeloj košulji i bijelom sakou, uz sandale na visoku, tanku petu.

San Diego, CA  - Olivia Munn makes time for fans on Day 2 of Comic-Con 2019 in San Diego.

BACKGRID USA 19 JULY 2019, Image: 459856430, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
20. travanj 2024 15:14