MODNO NEPOGREŠIVA

Latino diva u ‘spoju nespojivog‘: J. Lo pozirala u trendi sportskom kompletiću pa oduševila javnost zavidnom linijom

Slavna pjevačica predstavila je novu kolekciju američke modne kuće Coach i dokazala kako joj jednako dobro pristaje ležerno kao i elegantno.

Iako njezinu glazbenu i filmsku karijeru pratimo desetljećima, Jennifer Lopez uvijek nas iznova uspije iznenaditi nevjerojatnim izgledom u 53. godini.

Modno nepogrešiva latino diva

Svojim modnim kombinacijama latino diva redovito plijeni poglede, a posljednjom objavom na Instagramu još je jednom dokazala da su za nju godine samo broj. U trendi sportskim kompletićima s potpisom američke dizajnerske kuće Coach slavna pjevačica oduševila je javnost koja se ne prestaje diviti njezinom ravnom trbuhu.

Čitajte i: Uhvaćeni u strastvenom poljupcu! Stigao definitivni dokaz da su J.Lo i Ben Affleck nakon gotovo 20 godina ponovno zajedno

U kratko rezanoj majici s kapuljačom trendi ružičaste boje i donjem dijelu trenirke iste nijanse J. Lo je pozirala na biciklu dok je nosila sandale na peticu i dizjanersku torbici preko ramena čime je još jednom pokazala da joj jednako dobro stoji elegantno, kao i ležerno - ali i spoj oba stila.

image

Glazbena diva pozirala je za američku modnu kuću Coach.

GLOBAL CITIZEN/SHUTTERSTOCK

Osim ružičastog "od glave do pete", J.Lo je u sklopu nove kolekcije američke modne kuće predstavila i bijeli outfit crop topa i pripadajućeg donjeg dijela trenirke, a za ovu je kombinaciju odabrala trendi gležnjače na vezanje s dizajnerskim uzorkom.

Linker
19. travanj 2024 08:02