Kao blizanci

Lejla i Tarik pobjegli u Istru: Opet su pokazali da su jedan od modno najusklađenijih domaćih parova

Glumac i bivša misica već su 13 godina u braku, ali su jednako zaljubljeni kao i prvog dana. Povezanost suptilno pokazuju i odabirom svoje odjeće koju često usklađuju gdje god se nalaze.

Iako situacija u zemlji i svijetu baš i nije stvorena za putovanja, ne znači da se ne bismo mogli malo maknuti s mjesta ako nam to mogućnosti dopuštaju. Stres i briga ostavlja velike posljedice na naše zdravlje pa je svaka promjena okoline i boravak u prirodi dobrodošao.

Očito tako misle i bivša misica Lejla Filipović i njezin suprug, glumac i voditelj Tarik Filipović koji su odlučili 'pobjeći' iz Zagreba u Istru. Naime, Lejla je na Instagramu objavila fotografiju iz sunčanog Novigrada, gdje provode zajedničko vrijeme.

"Moji tinejdžeri neće ispred objektiva, ali se rado prihvate uloge fotografa", napisala je Lejla ispod fotke koju su uslikali njihovi sinovi Dino i Arman.

Supružnici Filipović uvijek se trude biti odjeveni po posljednjoj modi, a nerijetko usklađuju outfite. Tako su se i za ovo putovanje odjenuli gotovo identično - uz puf jaknu s punjenjem i krznom na kapuljači isfurali su prugaste pulovere i traperice te sve zaokružili sa simpatičnim kapicama - Lejla bijelom beretkom, a Tarik vunenom kapom sa coflekom.

Lejla se na još jednoj fotografiji pohvalila cijelim outfitom pa smo doznali da uz navedene komade nosi i kožnate gležnjače koje cijelom looku daju pomalo rokerski prizvuk, a u njima joj nije hladno. Kao "točku na i" stavila je crveni ruž koji se nevjerojatno dobro uklopio uz "mornarski" pulover na pruge.

Inače, Lejla je isti pulover, odnosno dolčevitu, nosila ranije ove godine, kada je s Tarikom išla u nabavku namirnica na Dolac. Čak i tada su se supružnici potrudili parirati jedno drugom u modnom smislu. Naime, i u Tarikovom stajlingu prevladavale su plava i smeđa boja, iako je njegova garderoba uvelike jednostavnija i klasičnija od one njegove supruge.

image
Lejla i Tarik prošle jeseni na Dolcu.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Tarik i Lejla su već 13 godina u braku, a glumac je za magazin Gloria jednom prilikom otkrio čime je svakodnevno osvaja i nakon svih tih godina: "Humorom. Ako se ne nasmijemo zajedno desetak puta dnevno, dan mi nije ispunjen".

Linker
19. travanj 2024 15:53