Maja Jurović /
ZAGREBAČKIM CENTROM

Luksuz na špici: Mila Elegović i Lidija Lešić ne odvajaju se od kultnih torbica

Francuska modna kuća Louis Vuitton i njezine kultne torbe su uvijek tražena roba koju trendesetrice vole zbog prepoznatljivog monograma koji krasi većinu njihovih modela. Ništa drugačije nije bilo niti ove godine: početkom 2018. najtraženiji je bio njihov Neverfull model u kakav se zaljubila i glumica Mila Elegović, a francuski modni dodatak nosi i model Lidija Lešić.

Louis Vuitton Neverfull torbe bile su među najtraženijima ove godine. Kožnati model s prepoznatljivim monogramom francuske modne kuće predstavljen je 2007. godine i u kratko je vrijeme dobio titulu jednog od kultnih komada brenda Louis Vuitton. Žene su se zaljubile u nju zbog njezine prilagodljivosti i funkcionalnosti. Dolazi u tri različite veličine, a s obzirom na popularnost modela, u novim kolekcijama se uvijek nađe u nekoj novoj kombinaciji boja. Tekst kvalitete pokazao je da Neverfull može izdržati 100 godina stalnog nošenja zbog čega je prava investicija. Cijena je za taj komad iz godine u godinu sve veća pa oni koji je kupe sada, moći će je kroz nekoliko godina prodati po većoj cijeni. Za torbu srednje veličine treba izdvojiti oko 1320 dolara, ali često se u ponudi nađu i po jeftinijoj cijeni pa mnogi kupuju već nošene komade.

Jednoj kultnoj Louis Vuitton torbi nije odoljela ni glumica Mila Elegović: kultnu torbicu nosila je u kombinaciji s haljinom, koju je u pojasu stegnula crnim, širokim remenom i tankom prošivenom jaknom.

Spica / Zagreb 10.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Mila Elegovic
Maja Jurović

Ali to nije bila jedina Louis Vuitton torba koju smo uhvatili na špici: model Lidija Lešić svoje je jesenski outfit "začinila" Excentri Cite modelom koji također krasi prepoznatljiv monogram.

Spica / Zagreb 17.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Lidija Lesic
Maja Jurović

Linker
15. travanj 2024 10:51