Šetnja sa stilom

Majstori šik jednostavnosti: Domaći dugovječni par uvijek osvaja modnom usklađenošću, a to potvrđuje i jedan zgodan detalj

Od Barbare i Lukasa Nole možemo puno naučiti kada je riječ o stilu i odabiru komada. Iako su uvijek u centru pažnje, nikada to ne postižu napadnim komadima, već naprotiv - jednostavnim, ali opet dovoljno zanimljivim i nosivim u mnogim prilikama. Čini se da su se i ovoga puta dogovorili što će odjenuti, što je vrlo simpatično.

Ako postoji par koji na zagrebačkoj špici uvijek izazove puno pozornosti, to su definitivno redatelj Lukas Nola i njegova supruga, glumica Barbara Nola. Bila zima ili ljeto, ovi dugogodišnji supružnici trude se u svakom trenutku izgledati šik i elegantno te nerijetko odijevaju slične komade.

Čitajte i: Barbara i Lukas Nola modno su najusklađeniji na špici: Nakon 25 godina braka počeli su se čak i odijevati slično

No, to nije ništa čudno jer je vrlo poznato da supružnici koji se dobro slažu kupe jedno od drugog pokrete, izraze, način ponašanja pa i stil. Dok zimi biraju tamnije boje, Lukas i Barbara ljeti najradije nose svjetliju odjeću kako im ne bi bilo vruće, a pritom izgledaju kao da su ispali iz onih divnih vintage filmova.

image
Supružnici uvijek u šetnju vode i ljubimicu Macu.
CROPIX

Supružnici koji su zajedno već 27 godina - vjenčali su se sada već davne 1994. i zbog toga su jedan od najdugovječnijih parova na hrvatskoj javnoj sceni.

Za šetnju po Ilici, Lukas je odabrao svoju standardnu postavu - sako, hlače, košulju i maramu koje su bile u svjetlijim bojama, a cijelu kombinaciju podigao je smeđim cipelama. Barbara za ovakva vremena najviše voli nositi suknje, posebice široke, a ovoga puta isfurala je onu s prugastim uzorkom, dok je na gornjem dijelu imala bijeli top na bretele.

I ona je, baš kao i njezin suprug, outfit zaokružila smeđoj obućom - sandalama koje neodoljivo podsjećaju na "rimljanke". Zbog toga bismo lako mogli zaključiti da se par prije izlaska iz kuće dogovara što će odjenuti. I kao točnu na i, pogled je sakrila iza sunčanih naočalama s uzorkom kornjačevine. Sa sobom je imala i crnu torbu u koju joj sve stane, ali možda bi se torba u istom tonu kao i sandale bolje slagala s outfitom.

image
Barbara i Lukas trude se uvijek izgledati elegantno, neovisno o tome kamo su se uputili.
CROPIX

Čitajte i: To se zove ljubav: Poznati supružnici malim gestama pokazuju koliko se vole i nakon 20 godina braka

Sa sobom su u šetnju, kao i inače, poveli ljubimicu Macu koja je s njima bila u svim teškim trenucima tijekom godina. Naime, Lukasu je 2014. dijagnosticiran rak grla, no pobijedio ga je uz potporu supruge, vješte ruke liječnika i odbacivanjem ovisnosti od cigareta.

Linker
18. travanj 2024 22:48