Miranda Kerr blista u trudnoći
 Profimedia, Mega Agency
Kraće ne može

Maksi trbuh i mini haljina - trudnica koju morate primijetiti na ulici

Jedna od najpoznatijih modela današnjice ni u visokoj trudnoći se ne odriče elegantnih i ženstvenih haljina. Njena šetnja Hollywoodom pamtit će se dugo vremena.

Nekadašnja Viktorijina anđelica Miranda Kerr (34) blista u drugoj trudnoći. Iako se zbog blaženog stanja oprostila od modnih pista, svaki put kada se pojavi na ulici izgleda kao da se vratila na posao. U kratkoj se haljinici prošetala se Hollywoodom spremna za gostovanje u američkom talk showu gdje ju je ugostio Jimmy Kimmel.


Miranda Kerr is seen at 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California.

NON EXCLUSIVE February 06, 2018.
06 Feb 2018
Pictured: Miranda Kerr., Image: 362504165, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Miranda Kerr blista u trudnoći

Odjevena u ultra kratku plavu haljinu s točkicama, Miranda je žurila na set, a usput je mahnula i osmjehnula se fotoreporterima. Neodoljive lokne, crveni ruž i jeans jakna zaokružile su njen hrabar styling.

Miranda iz prvog braka s glumcem Orlandom Bloomom ima šestogodišnjeg sina Flynna Christophera, a sada očekuje dijete s drugim suprugom Evanom Spiegelom.

Sedam godina mlađi suprug, inače suosnivač aplikacije Snapchat i Miranda oženili su u svibnju 2017. na maloj intimnoj i svečanoj ceremoniji u Los Angelesu.

Miranda Kerr is seen at 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California.

NON EXCLUSIVE February 06, 2018.
06 Feb 2018
Pictured: Miranda Kerr., Image: 362504159, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Miranda Kerr blista u trudnoći

Jedna od najuspješnijih modela današnjice objasnila je da se veza s mlađim milijarderom razvio polagano te je njihov odnos najprije bio prijateljske prirode, no s vremenom se razvio u ljubavnu vezu. Otkrila je tad i da je čekala šest mjeseci prije no što je Evana upoznala sa svojim sinčićem Flynnom kojeg je dobila u braku s holivudskim glumcem Orlandom Bloomom.


Hollywood, CA  - Pregnant Miranda Kerr reps Kora Organics as she arrives at Jimmy Kimmel Live! in Hollywood. The Australian model looks great as she waves at fans wearing a polka dot dress and heels with a denim jacket, covering her growing baby belly.

Pictured: Miranda Kerr

BACKGRID USA 6 FEBRUARY 2018, Image: 362493035, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Miranda Kerr blista u trudnoći

Linker
19. travanj 2024 20:13