Splash
SKUPOCJENI DIJAMANT

Margot Robbie: Vjenčani prsten u prvom planu

Nije čudno da su na dodjeli Image Maker Awards u Los Angelesu svi gledali u Margot Robbie - australska glumica udala se prije tri tjedna na tajnoj ceremoniji u Australiji, a sada je prvi put prošetala crvenim tepihom.

"Varljiva" modna kombinacija na prvi pogled izgleda kao haljina, ali 26-godišnjakinja je na svečanu dodjelu nagrada u organizaciji magazina Marie Claire stigla u crnom kožnatom topu i hlačama širokih nogavica - komadima iz proljetne kolekcije kuće Valentino.

WEST HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CA, USA - JANUARY 10: Actress Margot Robbie shows off her wedding ring from Tom Ackerley at Marie Claire's Image Maker Awards 2017 held at Catch LA on January 10, 2017 in West Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News)
<P>
Pictured: Margot Robbie
<B>Ref: SPL1420296  100117  </B><BR/>
Picture by: Xavier Collin/IPA/Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Xavier Collin/IPA/Splash News

Svoj darkerski look začinila je clutch torbicom u istoj boji, a jednostavnim make-upom dominirao je tamnoplavi eyeliner koji je povukla samo ispod donjih trepavica. Šarmantna glumica koja se proslavila ulogom u filmu "Vuk s Wall Streeta" nije skidala osmijeh s lica za koji je sigurno zaslužna i znatiželja oko njezinog dijamantnog vjenčanog prstena.

Margot Robbie attends Marie Claire's 2nd Annual Image Makers held at Catch LA, Image: 310515350, License: Rights-managed, Restrictions: World rights except USA, France, Germany, Spain, Italy, Australia& NZ, Switzerland, Holland, Poland and South Africa., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Iako je upravo fotografijom novog modnog dodatka potvrdila vijesti da se u svojoj rodnoj Australiji vjenčala za dugogodišnjeg partnera, britanskog redatelja Toma Ackerleyja, ovo je prvi put da je nakon ceremonije održane u najvećoj tajnosti prisustvovala nekom događanju. Ekspert za dijamante Michael O'Connor procijenio je da se radi o dijamantu od tri karata, što bi značilo da mu se cijena kreće oko 70 tisuća dolara.

West Hollywood, CA - Newly married Margot Robbie flashes her wedding ring on the red carpet at Marie Claire's Image Maker Awards 2017.  The actress looked amazing in a low-cute leather top and skirt.
             January 10, 2017, Image: 310508006, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Svečanosti na kojoj je par razmijenio vlastite zavjete, prisustvovali su samo njihovi najbliži prijatelji i obitelj, a kako bi sve sakrili od medija, lokacija vjenčanja bila je tajna sve do zadnjeg trena. Iako za crveni tepih bira komade luksuznih brendova kao što su Valentino ili Oscar de la Renta, Robbie se udala u 30 godina staroj vjenčanici svoje majke.

Linker
15. travanj 2024 23:54