Instagram/Getty Images
tko je koga kopirao...

Marijana Batinić i kraljica Letizia u gotovo istim outfitima, kojoj ovaj look s hlačama bolje pristaje?

Vrlo glamurozno modno izdanje još je jednom ponudila španjolska kraljica i neodoljivo nas podsjetila na outfit naše poznate voditeljce. Koja se bolje snašla u ovom modnom trendu?

Na dodjeli nagrada "Princess of Asturias 2019" u gradu Oviedu španjolska kraljica blistala je u modernom izdanju koje se ne bi svaka članica kraljevske obitelji odvažila odijenuti. Letizia Ortiz nosila je glam top od perja i pokazala da su pernati detalji ponovno modni hit, no prije Letizie u to nas je uvjerila i naša televizijska voditeljica Marijana Batinić.

Baš poput poznate Splićanke, bivša novinarka kombinirala je top s detaljima od perja u nježno ružičastoj boji uz crne hlače mrkva kroja, a na nogama je nosila crne salonke. Outfit kraljice potpisuje modna kuća The 2nd Skin. Deetalj po kojem se razlikuju outfiti Letizie i Marijane je remen koji je kraljica nosila u struku, dok je voditeljica preko ramena prebacila crni sako.

OVIEDO, SPAIN - OCTOBER 17: King Felipe VI of Spain and Queen Letizia of Spain attend the 28th Princess of Asturias Awards Concert at Prince Felipe Auditorium during the 'Princess of Asturias Awards 2019' on October 17, 2019 in Oviedo, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images )
Getty Images

Marijana Batinić kombinaciju koju potpisuje hrvatski brend Nebo nosila je na velikoj rođendanskoj proslavi 25. rođendana magazina Gloria. Detalji od perja u modnim kombinacijama najavljeni su kao trend koji će obilježiti modne dodatke poput cipela i torbica, no i topove, haljine i suknje pa će svakom looku dati slavljeničku i glamuroznu notu i efektni izgled. Obje dame na odličan su način jednostavne kombinacije u crnoj boji začinile dodatkom perja, no koja se bolje snašla u ovom outfitu?

zagreb 27.09.2019
Gloria 25 godina Lauba
na slici: luka nizetic, marija batinic
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Marijana Batinić

Linker
23. travanj 2024 06:04