Prava dama

Matija Vuica kao Marilyn Monroe: Odličan outfit i simpa trenutak bili su dovoljni da ponovo bude kraljica špice

Matijini outfiti uvijek su osvježenje među hrpom istih koje viđamo po gradu, što ne čudi jer se oduvijek trudila biti drugačija. Njezina najnovija kombinacija idealna je za proljeće i ljeto.

Hrvatska dizajnerica Matija Vuica često krade pozornost našim fotografima i spremno im pozira u svojim otkačenim komadima. Jedna je od rijetkih javnih osoba koja i naizgled nenosive komade, ili one koje bi se usudili samo rijetki nositi, uspije isfurati na nov način.

Čitajte i: Matija Vuica kakvu rijetko viđamo: Vintage komad majstorski je spojila s genijalnim cipelama

image
Matija je spremno pozirala našim fotografima u ovoj raskošnoj proljetnoj haljini.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Svaki puta kada prođe centrom Zagreba, bilo da ide na posao, kavu ili na Dolac po namirnice i cvijeće, trudi se izgledati originalno. Kako je proljeće doba kada se priroda budi, a cvijeće buja, ne čudi stoga što i na ulicama, modnim pistama i ormarima trendseterica prevladavaju komadi s uzorkom cvijeća.

Ako inače ne nosite ovaj bezvremenski uzorak jer mislite da ga je teško kombinirati ili vam izgleda jednostavno "previše", Matija vam može poslužiti kao inspiracija.

Haljinom u stilu starog Hollywooda prizvala je neka prošla vremena, a simpatičan trenutak kada joj je vjetar podigao haljinu podsjetio nas je na legendarnu Marilyn Monroe i njezinu "neposlušnu" bijelu haljinu.

image
Kao Marilyn Monroe...
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Samo ona može isfurati ovako nešto! U ‘pomaknuti stajling Matije Vuice jednostavno se moralo gledati

Haljinu A kroja s predivnim uzorkom maka - ljepotana poljskog cvijeća isfurala je na neutralne mrežaste čarape i crvene cipele s natpisima i aplikacijama. Matija puno pažnje poklanja upravo cipelama koje moraju biti najposebnije od cijelog outfita.

image
Uzorak cvijeća nikada ne ide iz mode, a najviše se nosi kada dođe proljeće.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

U ormaru ima mnogo modela, a najupečatljivije su, osim ovih crvenih, smeđe platforme s cvijećem i visoke čizme sa životinjskim uzorkom.

Traper torbica s perlicama i sjajnim ukrasima te neobične naočale s vintage okvirima upotpunile su ovaj sjajan look!

Linker
13. travanj 2024 19:57