Profimedia, Abaca
nabadale po travnjaku

Melania Bijelu kuću napustila u hrabrim hlačama i štiklama uz jednako glamuroznu majku

Melaniju Trump (48) fotografi su uhvatili dok je s dvanaestgodišnjim sinom Barronom i suprugom Donaldom, ali i svojom majkom Amalijom Knavs, napuštala Bijelu kuću ne bi li svi zajedno posjetili američku vojnu bazu Joint Base Andrews u Washingtonu.

Hlače modne kuće Erdem odlično pristaju vitkoj prvoj dani Amerike, Melaniji Trump, a nisu nezahtjevne - uske su i šarene i definitivno ne pristaju svima. I dok je Melania, koja je nosila i žute salonke na vrlo visoku petu te uz to kombinirala bijelu košulju, izgledala vrlo otmjeno, po tome ju je ovaj put preteka njezina majka! Gospođa Amalija Knavs doputovala je iz Slovenske Sevnice, gdje je Melania i odrasla, u posjet kćeri, te s njom, unukom i zetom pohodi i važna događanja.

Majka i baka Knavs nosila je baby ružičasto odijelo s hlačama, a ispod sakoa jednostavnu bijelu majicu. I ona se odvažila na hrabar modni dodatak - štikle s tankom potpeticom, svjesna da će morati bar nakratko hodati po travnjaku koji se nalazi oko Bijele kuće.

Iako se nisu pretjerano smiješili prema fotoobjektivima, ipak su Melania, Amalija i Barron djelovali kao da vole biti zajedno.

Barron Trump , First Lady Melania Trump and her mother Amalija Knavs depart the White House en route to Joint Base Andrews, in Washington, D.C., on June 29, 2018., Image: 376473923, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

June 29, 2018 - Washington, DC, United States: United States President Donald J. Trump departs The White House in Washington, DC with his son Barron, First Lady Melania Trump and her mother Amalija Knavs for a trip to Bedminster, New Jersey. (Chris Kleponis / Polaris)//POLARIS_11460024/Credit:Polaris/SIPA/1806301153, Image: 376493297, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

Linker
08. studeni 2021 01:11