Piko Press / Splash News
NA VJENČANJU FABREGASA NA IBIZI

Messijeva supruga s prorezom do pupka mnoge je ostavila bez teksta

Iako se španjolski nogometaš Cesc Fabregas oženio još u svibnju, tek je sada uspio pripremiti veliku proslavu na koju su mu stigli i njegovi prijatelji nogometaši, a pozornost je ukrala supruga jednog od najboljih nogometaša na svijetu u izazovnoj haljini.

Španjolski nogometaš Cesc Fabregas i Daniella Semaan vjenčali su se u svibnju ove godine nakon sedam godina veze, a dva mjeseca kasnije odlučili su velikim slavljem na Ibizi obilježiti ulazak u bračne vode – nakon završetka Lige prvaka i Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Luksuznu svadbu nisu propustili brojni Fabregasovi kolege, među kojima je bio i argentinski nogometaš Lionel Messi sa svojom suprugom Antonellom Roccuzzo koja je privlačila poglede u haljini s izrezom do pupka. Kreacija je mnoge zbog dubokog dekoltea podsjetila na kultnu Versace haljinu koju je Jennifer Lopez odjenula na dodjelu nagrada Grammy prije 18 godina. Doduše Antonella je odabrala nešto čednije izdanje za vjenčanje dobrih prijatelja. Supruga jednog od najboljih nogometaša nosila je haljinu argentinske dizajnerice Natalije Antolin: crne, tirkizne i šljokičaste pruge izmjenjivale su se na poluprozirnoj kreaciji za koju je dobila samo komplimente od Messijevih obožavatelja. S obzirom na to da je haljina svojim krojem i šljokicama bila dovoljno upečatljiva, Antonella je od nakita nosila samo niz narukvica, a pokazala je i tetovažu posvećenu suprugu. Naime, Messi i ona na istom mjestu na ruci imaju istetovirane krune kojima poručuju kako je on njezin kralj, a ona njegova kraljica.

Linker
18. travanj 2024 11:04