Zimska moda

Ministrica se istaknula u moru crnih kaputa: Nikolina Brnjac pokazala kako ostati elegantan i kada je prohladno

Kako ostati elegantan i u prohladnoj večeri na otvorenom demonstrirala je ministrica turizma i sporta, koja je u nedjelju navečer s brojnim kolegama i poznatima bodrila Hrvatsku nogometnu reprezentaciju na utakmici protiv Rusije.

Nikolina Brnjac ministrica turizma i sporta Republike Hrvatske zabljesnula je na velikoj utakmici između hrvatske i ruske nogometne reprezentacije. Na tribinama stadiona na Poljudu, ministrica je bodrila naše Vatrene okružena mahom muškim kolegama iz svijeta politike.

image

Nikolina Brnjac zabljesnula je u moru crnih kaputa.

ANTE CIZMIC/CROPIX

I dok je većina posjetitelja za prohladnu večer u studenom odabrala tamne jakne i crne kapute, ministrica Brnjac odabrala je mekani kaput od devine dlake, s elegantnim reverom oblog kroja.

Čitajte i: Vruće na poljudu: Poznate Hrvatice bodrile Vatrene, no ipak je Mišo Kovač bio zvijezda večeri

Kaput je u struku povezala remenom od istog materijala i time istaknula njegov odličan kroj. Predivnu boju kaputa dodatno je istaknula crnim šalom koji je omotala oko vrata u čvor i uvukla krajeve ispod revera.

image

Ministrica turizma i sporta bodrila je Vatrene.

ANTE CIZMIC/CROPIX

Odličan primjer kako se odijenuti toplo za aktivnosti na otovrenom, a istovremeno zadržati eleganciju.

Primjereno lokaciji, a opet elegantno

Znalački je odabrala i crossbody torbicu, čiji elegantni tanki remen u bež boji, nije narušavao izgled kaputa, a način nošenja torbice bio je potpuno primjeren situaciji - navijanja na sportskom stadionu.

image

Kaput od devine dlake bio je i topao i elegantan odabir.

ANTE CIZMIC/CROPIX

Brojni poznati pohrlili su na tribine splitskog stadiona te zajedno s izbornikom Zlatkom Dalićem i nogometašima proslavili pobjedu nad Rusijom te odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Katar.

Linker
10. travanj 2024 19:28