Instagram
njezin ormar volimo...

Miranda Kerr ima savršenu haljinu za ljeto na izmaku

Australska ljepotica s adresom u Los Angelesu pet mjeseci nakon porođaja pokazuje besprijekornu liniju, a svako malo imamo priliku vidjeti i njezine odlične modne kombinacije. Ovaj put oduševila je samo jednim, ali moćnim komadom.

Deveti dan svibnja ove godine bio je jedan od najsretnijih za Mirandu Kerr i njezina supruga, osnivača Snapchata Evana Spiegela - rodio im se na taj dan sinčić kojemu su dali ime Hart. Osim njega, slavna manekenka iz prvog braka, onog s britanskim glumcem Orlandom Bloomom, ima još jednog sina, sedmogodišnjeg Flynna.

Unatoč svim privatnim obvezama koji uključuju i mijenjanje pelena, izgleda svježe i odmorno, a samo pet mjeseci nakon porođaja bez zadrške može uskočiti i u najuže haljine iz svog ormara.

Za dan s prijateljicom na prekrasan, sunčan morski dan, iz ormara je izvukla savršenu maksi haljinu koja svim povratnicima s morskih destinacija nekako daje naslutiti će uskoro biti gotovo s minicama i šorcevima... a opet, bjelina haljine posute s cvjetićima ostavlja nam da uživamo u još uvijek ljetnom raspoloženju. Ova Mirandina kreacija nosi potpis modne kuće Caroline Constas, a u outfit je ukomponirala i torbicu Miu Miu.

Pred oltar s Evanom Spiegelom ljepotica rođena u Sidneyu stala je prošle godine, a da ih prati sreća, može joj se vidjeti na nasmijanom licu.

Instagram

Linker
18. travanj 2024 17:11