Mirna Maras
 Ivan Pavliš
Wow!

Mirna Maras Batinić oduševila lookom: Zablistala u komadu s kojim nema greške

Domaća voditeljica nerijetko časti svoje pratitelje na društvenim mrežama svojim veselim modnim kombinacijama koje većinom uključuju boje. Njezin zadnji look kojim se pohvalila bio je pun pogodak i može nam poslužiti kao inspiracija za sljedeći radni dan.

Nakon mjeseci neizvjesnosti, karantene i provođenja vremena kod kuće, HTV-ova voditeljica Mirna Maras Batinić sretna je što su pred njom novi poslovni izazovi. Smiješak na licu ne može sakriti, a dokaz je nova fotka na Instagramu.

Osim dobrog raspoloženja, ova majka dvoje djece nerijetko oduševljava i modnim kombinacijama, a za uzbudljiv dan na poslu izabrala je nepogrešiv komad - elegantno odijelo i to u upečatljivoj ljubičastoj boji.

Strukirani sako s dva reda gumbi te uske hlače na crtu Mirna je kombinirala sa salonkama u neutralnoj boji kako bi odijelo još više došlo do izražaja.

Uz par komada nakita i ležernu frizuru izgledala je profesionalno, ali nimalo uobičajeno. Njezin stajling je dokaz da odijela ne moraju biti crna ili siva (osim kad to situacija zahtijeva) da bismo ostavili ozbiljan dojam, već da možemo biti ženstvene, a opet ostati u okvirima profesionalnosti.

Mirnin stajling pohvalili su i brojni obožavatelji, komentirajući "Prelijepa si", "Mirna, svako ti odijelo dobro stoji" i "Slatka ljepotica ima super odijelo i odlično joj stoji".

Ako želite kopirati njezin look, donosimo vam nekoliko jednako odličnih ljubičastih odijela:

Ljubičasto odijelo, Zara, sako 399,90 kuna, hlače 229,90 kuna

Zara

Elegantne hlače, Parosh (Farfetch), 1775 kuna

Farfetch

Plišani sako, Tom Ford, (Farfetch), 10.351 kuna

Farfetch

Čitajte i:

Poslovno i chic: Princeza Victoria u ženstvenom odijelu podsjetila na važan cilj

Mirna Maras posvetila se skrivenim strastima i kroz te aktivnosti otkrila puno toga o sebi

Mirna Maras Batinić: 'Sad konačno imam vremena srediti vrt'

Linker
16. travanj 2024 06:43